Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices Amsterdam Apollolaan

Nieuwe locatie: Amsterdam Apollolaan

Newday Offices
Amsterdam Apollolaan

  • Newday Offices Amsterdam Apollolaan
  • Ligging aan de Apollolaan t.o. Hilton Hotel
  • Dichtbij hotels, winkels en Openbaar Vervoer
  • In het mooie Amsterdam Zuid
  • Makkelijk bereikbaar vanaf de ring A10
  • Parkeren in de parkeergarage
  • Verse sappen, gezonde lunch en super lekkere koffie

 

 

 

Een gloednieuwe Newday Offices vestiging in ontwikkeling op een A1-locatie. Aan de Apollolaan, direct tegenover het Amsterdamse Hilton, opent in de herfst van 2019 Newday Offices Amsterdam Apolollaan haar deuren. Meer dan 5.000 m2 kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het Newday Café alsmede een aantal vergaderruimtes en stilte-plekken. De Clubmanager zorgt voor een dagelijks vertrouwd gezicht, voor zowel huurders als hun klanten.

Neem contact op
Persoonlijke service

Persoonlijke
service

Persoonlijke
service

Een vertrouwd gezicht en een dagelijks warm welkom. Daar zorgt de Clubmanager aan de Apollolaan voor. Maar ook springt hij of zij bij als er hulp nodig is voor het boeken van een vergaderruimte? Specifieke lunchwensen? Bij de Clubmanager kun je terecht met al je vragen. De Clubmanager ontvangt je gasten met een glimlach en wijst ze de weg. Newday Offices gelooft in de kracht van persoonlijke service en de Clubmanager is hier het beste bewijs van.

Vers & Gezond

Vers &
Gezond

Vers &
Gezond

Aan de Apollolaan vind je een compleet ingerichte koffiebar mét barista. Hier kun je ieder moment van de dag even opladen met een straffe espresso of een schuimige cappuccino. Of gewoon bijpraten met andere ondernemers. Op de begane grond serveren we dagelijks een verse en betaalbare lunch. Mét gezonde sapjes uiteraard.

Energieke werkplekken

Energieke
werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt onze locatie aan de Apollolaan ook over een sfeervolle entree en strak ingerichte meeting rooms rondom een centrale ontmoetingsplek. Er is altijd een plek die past bij jouw wensen. Een vergaderzaal boeken? Dat kan heel gemakkelijk via onze app. Je kiest zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. En op andere Newday locaties in Nederland vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting. Zo maken we werken makkelijker en prettiger

Heldere tarieven

Heldere
tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom hanteren wij bij Newday Offices een standaard bedrag voor een standaard werkplek. Liever een op maat gemaakte kantoor? Geen probleem. Bij een langjarig huurcontract leveren we maatwerk. Duidelijke afspraken en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten. Dat is Newday! We bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden.

Check-out alle Newday Offices

Newday Offices groeit lekker. Wij mogen in totaal al 10 locaties tot de Newday club rekenen. En er komen steeds meer nieuwe locaties bij! Zo creëren we in heel Nederland nog meer fijne werkplekken en zorgen we dat alle huurders nog meer uit hun werkdag kunnen halen. Elke dag. Meer weten? Bel met Jeroen van Eck via 06 24 14 55 24 of stuur een mailtje.

Lekker werken in Amsterdam Zuid

open in 2019 Apollolaan Amsterdam

Quotes

Hans Warnaar

Media Value
Newday Offices is voor mij een flexibele en aangename kantooroplossing voorzien van alle gewenste faciliteiten en gemakken met een positieve vibe.

Rob Aalders

CEO Rob Aalders Coaching
Ik heb voor Newday Offices gekozen omdat hier een mooie combinatie van zakelijkheid en huiselijke gezelligheid is.

Rick Kuijpers

COO Flexpower Europe
Naast de leuke mensen en de mooie faciliteiten biedt Newday Offices ook het allerbelangrijkste: Heerlijke koffie om je dag te beginnen.

Joost Riphagen

CEO Door Training & Coaching
Ieder kantoorpand bestaat uit stenen, bij NEWDAY zijn het de mensen die het maken.

Bart de Cloe

Kieboom Training & Coaching
Omdat dit pand van niemand helemaal is, is het van ons allemaal.

Niels van Renselaar

CEO Codely
Newday geeft mij de ruimte en dynamiek die ik zoek als ondernemer. Goed bereikbaar voor mijn klanten. Fijne omgeving om te werken én te groeien.

Eelke Arjaans

Co founder Bookya
Bookya kiest voor Newday Almere omdat het zich uitstekend kan identificeren met de vernieuwende, creatieve en transparante visie die het uitstraalt in alle voegen.

Arjan Ribbe

Founder HUNT. Amsterdam
Newday Offices is de meest klantvriendelijke kantoorformule van Europa.

Mattijs Kaak

Partner DITT Officemakers
Newday Offices, eindelijk eens een echt vernieuwend en verfrissend kantoorconcept. Ze hebben mij in ieder geval helemaal overtuigd!

News Alle berichten >

07 apr 2019

Bureauyoga!

De kans dat je echt je hersens hoort kraken, is niet heel groot. Maar er zijn genoeg andere onderdelen die kunnen kraken als je je eens lekker uitrekt. Onze tip: doen! Als je je een aantal keer per dag achter je bureau uitrekt, doe je eigenlijk een soort yoga achter je bureau. Goed voor je gewrichten en je bloedsomloop. Stretch it!...
Lees verder

06 apr 2019

Mobiliteit en duurzame kilometers

De meest duurzame kilometers, zijn de kilometers die je niet hoeft af te leggen. Ondanks alle ontwikkelingen op het het gebied van e-mobility blijft reizen vervuilend. De trend is daarom om te investeren in hoogwaardige communicatie technologie en een goed netwerk...
Lees verder

04 apr 2019

Energie wint van tijd

Onderzoek wijst uit dat je als je goed met energie omspringt, je efficiënter werkt dan wanneer je tijd leidend laat zijn. Ofwel, goed voor jezelf zorgen en op je voeding letten brengt je meer dan alleen maar hollen. Gelukkig hebben we bij Newday Offices...
Lees verder

Elke dag een vertrouwd gezicht die jou en je gasten helpt.

Je Clubmanager

Elke dag starten met een lach, dat is wat ‘a Newday’ is!

Voor onze nieuwste locatie Newday Apollolaan, gelegen in hartje Oud Zuid, zijn wij nog op zoek naar een Clubmanager. Ben jij van nature servicegericht en een echte gastvrouw of gastheer. Behoren daarnaast, organiseren, faciliteren en beheren tot jouw talenten, dan zoeken wij jou! Meer weten? Bel met Jeroen van Eck of stuur een mailtje.

Een keer komen kijken?

Newday Offices aan de Amsterdamse Apollolaan is volop in ontwikkeling. Wil je alvast komen kijken op nummer 151? Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond en vertellen je meer over de plannen, onze dienstverlening en alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan we nemen snel contact met je op.