Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices
Amsterdam Zuidoost

Newday Offices Amsterdam Zuidoost

  • Makkelijk te bereiken vanaf de A9 en A2
  • Ruime parkeervoorziening
  • Een Clubmanager voor al je vragen
  • Verse sappen, gezonde lunch, super lekkere koffie
  • Uitstekend bereikbaar met trein en metro
  • Ondernemende atmosfeer
  • Veel (netwerk)events

 

 

Een unieke en inspirerende werkplek in onze hoofdstad: Newday Amsterdam Zuidoost biedt vijf etages met zowel vaste werkruimtes als tijdelijke besprekingsruimtes. Er zijn 40 parkeerplekken voor de deur en op de begane grond bevindt zich ons gezellige café waar je tijdens een heerlijke lunch kunt bijpraten en kunt opladen.

Neem contact op
Persoonlijke service

Persoonlijke
service

Persoonlijke
service

Janny Borra staat als Clubmanager van Newday Amsterdam Zuidoost iedere dag klaar om alle huurders maximaal te ondersteunen. Hulp nodig bij het boeken van een vergaderruimte? Specifieke lunchwensen? Bij Jannie kun je terecht met al je vragen. Ook ontvangt ze je gasten en wijst ze hen de weg.

Vers & Gezond

Vers &
Gezond

Vers &
Gezond

In Newday Amsterdam Zuidoost vind je een compleet ingerichte koffiebar mét barista. Hier kun je ieder moment van de dag opladen met een straffe espresso of een schuimige cappuccino, en bijpraten met andere ondernemers. Op de begane grond serveren we dagelijks een heerlijke verse, betaalbare lunch. Mét verse sappen natuurlijk.

Energieke werkplekken

Energieke
werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Amsterdam Zuidoost over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Heldere tarieven

Heldere
tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Ovvice wordt Newday Offices

Iedere nieuwe dag biedt kansen om dingen anders en beter te doen. Daarom gaan Atoomclub en Ovvice samen verder onder de nieuwe naam Newday Offices, Serviced People. Zo zorgen we dat alle huurders nog meer uit hun werkdag kunnen halen. Elke dag. Meer weten? Bel met Jeroen van Eck via 06 24 14 55 24 of stuur een mailtje.

Ook in Almere kun je nu echt lekker werken

Newday Almere Vanaf April 2019 geopend

Quotes

Hans Warnaar

Media Value
Newday Offices is voor mij een flexibele en aangename kantooroplossing voorzien van alle gewenste faciliteiten en gemakken met een positieve vibe.

Rob Aalders

CEO Rob Aalders Coaching
Ik heb voor Newday Offices gekozen omdat hier een mooie combinatie van zakelijkheid en huiselijke gezelligheid is.

Rick Kuijpers

COO Flexpower Europe
Naast de leuke mensen en de mooie faciliteiten biedt Newday Offices ook het allerbelangrijkste: Heerlijke koffie om je dag te beginnen.

Joost Riphagen

CEO Door Training & Coaching
Ieder kantoorpand bestaat uit stenen, bij NEWDAY zijn het de mensen die het maken.

Bart de Cloe

Kieboom Training & Coaching
Omdat dit pand van niemand helemaal is, is het van ons allemaal.

Niels van Renselaar

CEO Codely
Newday geeft mij de ruimte en dynamiek die ik zoek als ondernemer. Goed bereikbaar voor mijn klanten. Fijne omgeving om te werken én te groeien.

Eelke Arjaans

Co founder Bookya
Bookya kiest voor Newday Almere omdat het zich uitstekend kan identificeren met de vernieuwende, creatieve en transparante visie die het uitstraalt in alle voegen.

Arjan Ribbe

Founder HUNT. Amsterdam
Newday Offices is de meest klantvriendelijke kantoorformule van Europa.

Mattijs Kaak

Partner DITT Officemakers
Newday Offices, eindelijk eens een echt vernieuwend en verfrissend kantoorconcept. Ze hebben mij in ieder geval helemaal overtuigd!

News Alle berichten >

07 apr 2019

Bureauyoga!

De kans dat je echt je hersens hoort kraken, is niet heel groot. Maar er zijn genoeg andere onderdelen die kunnen kraken als je je eens lekker uitrekt. Onze tip: doen! Als je je een aantal keer per dag achter je bureau uitrekt, doe je eigenlijk een soort yoga achter je bureau. Goed voor je gewrichten en je bloedsomloop. Stretch it!...
Lees verder

06 apr 2019

Mobiliteit en duurzame kilometers

De meest duurzame kilometers, zijn de kilometers die je niet hoeft af te leggen. Ondanks alle ontwikkelingen op het het gebied van e-mobility blijft reizen vervuilend. De trend is daarom om te investeren in hoogwaardige communicatie technologie en een goed netwerk...
Lees verder

04 apr 2019

Energie wint van tijd

Onderzoek wijst uit dat je als je goed met energie omspringt, je efficiënter werkt dan wanneer je tijd leidend laat zijn. Ofwel, goed voor jezelf zorgen en op je voeding letten brengt je meer dan alleen maar hollen. Gelukkig hebben we bij Newday Offices...
Lees verder

Je Clubmanager op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Janny Borra

“Het contact met de huurders en het zorgen voor, maakt elke Newday leuk!

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 23 91 26 03.

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.