Jumbo-F1 - Newday Offices

WINACTIE!

Formule 1
Super Dutch Friday
in Zandvoort

Doe mee en win!

De formule 1 komt weer naar Zandvoort en dat beloofd een waar spektakel te worden! En jij kan er bij zijn. Een kans die je niet aan je voorbij laat gaat toch?

Newday Offices verloot in samenwerking met Jumbo, VIP tickets voor de Super Dutch Friday op 2 september 2022. Er worden 2×2 tickets verloot onder de huurders van onze locaties, die deelnemen aan deze actie. Doe jij ook mee?

Zo maak je kans!

  1. Lunch bij Newday Offices en geniet van de verse producten van Jumbo.
  2. Je ontvangt een lotnummer van de clubmanager.
  3. Volg de social media kanalen van Newday Offices (zie QR op het lot)
  4. Meld je aan op deze pagina met je lotnummer.
  5. Je kan deelnemen tot en met 20 augustus 2022.

Na afloop van de actie, verloten we de tickets onder de inzendingen. Daarbij wordt het lotnummer gecontroleerd en wordt er gekeken of de deelnemers de social media kanalen van Newday Offices volgen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden daarna bekend gemaakt op onze social media kanalen.

Super Dutch Friday

De geur van verbrand rubber. Het geluid van die bizar snelle motoren en een fantastisch baanprogramma. Maar dat is nog niet alles. Super Dutch Friday is niet alleen een Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix racespektakel: er treden ook bekende artiesten op. Het wordt een belevenis die je niet snel vergeet!

Optredens Ultimate Race Festival

Met je Super Dutch Friday ticket heb je ook toegang tot het Ultimate Race Festival. Zing en dans mee met onze nationale, muzikale helden op het podium. Welke artiesten het podium gaan betreden, wordt later bekend gemaakt.

Ik doe graag mee met deze winactie!