12 jun 2019

Openingsfeest Newday Almere

Opzwepende muziek en een gezonde juice bij binnenkomst op het openingsfeest van Newday Offices Almere. Clubmanager Patricia is druk in de weer met rondleidingen want iedereen is nieuwsgierig naar de gloednieuwe locatie. Bij het klinken van de glazen hoor je regelmatig: “Hoe lekker zou het zijn om hier zelf te komen werken”.

 

Welkom bij Newday Almere

Volgens Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices, draait alles bij Newday om energie en het behouden van focus. Energie, focus en omgeving zijn cruciaal voor je performance, zo stelt ook Jochem Uytdehaage later op de avond. Wethouder Maaike Veeningen vertelt dat ze blij is met de komst van Newday Offices in Almere, “de MKB-vriendelijkste stad van Nederland” benadrukt ze.

 

Werkgeluk met Jochem Uytdehaage

Heb je vandaag iets gedaan om je eigen geluk te vergroten? De vraag waarmee Olympisch schaatser Jochem Uytdehaage zijn speciale workshop voor Newday opende. “Plezier hebben in de dingen die je doet is het allerbelangrijkste” drukt hij de gasten op het hart.

 

Het grote verschil, of dat nou met sporten is of in werk, maak je door te kunnen focussen. Je aandacht kunnen richten wanneer het ertoe doet. En dat zijn vaardigheden die je kan trainen, stelt Uytdehaage ons gerust. En ook je omgeving is van doorslaggevend belang, ontdekte Jochem toen hij is Moskou in een grauw en benauwend hotel verbleef. Het beïnvloedde zijn stemming en daarmee zijn performance, ten nadele: “Omgeving is cruciaal. Voor je prestaties maar ook gewoon voor je geluk”.

 

De zaken waar je blij van wordt die vergeet je nogal eens, tussen de bedrijven door. Terwijl dat wat je tussen de bedrijven door doet, juist beslissend is. Genoeg slapen bijvoorbeeld, juist ook wanneer je tijd tekort lijkt te komen. Jochem’s advies is om jezelf iedere dag de vraag te blijven stellen: heb ik vandaag iets gedaan wat ten goede komt van mijn vitaliteit en energie? Waar word ik gelukkig van? En besteed daar dan in ieder geval 15 minuten aan, ook in je werk. Ga even naar die relaxruimte om te ontspannen, zoek de gezelligheid op en drink echt lekkere koffie.

 

Iedereen welkom

De rondleidingen zitten er even op voor Clubmanager Patricia maar wat haar betreft niet voor lang: “Een geslaagde opening, bruisend van energie, precies zoals onze werkplekken bedoeld zijn. Wie nieuwsgierig is, willen we uitnodigen om eens te komen kijken. We geven graag een rondleiding en we hebben hier iedere vrijdag een borrel om 16:00u; ook als niet-huurder ben je gewoon welkom.”.

 

Alles voor de ideale werkdag

Newday Offices Almere,  P.J. Oudweg 41, biedt meer dan 500 werkplekken en is erop gericht huurders – MKB en corporates – het beste uit hun werkdag te laten halen.

Almere is de negende en nieuwste vestiging van Newday Offices. Boek een rondleiding bij een van onze clubmanagers als je wilt komen kijken wat Newday Offices voor jou kan betekenen.