Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices Almere

Newday Almere Vanaf april 2019 geopend

Newday Offices Almere

  • Op 5 minuten rijden van de A6
  • Meer dan genoeg  parkeerplaatsen
  • Een Clubmanager voor al je vragen
  • Verse sappen, gezonde lunch, super lekkere koffie
  • Op loopafstand van station Almere
  • Ondernemende atmosfeer
  • Veel (netwerk)events

 

 

Goed bereikbaar, makkelijk parkeren en top service: dat zijn de kernbegrippen van Newday Offices Almere. Bij Newday Almere werken allerlei soorten ondernemers onder één dak, van eenpitter tot corporate. Ontspannen kan tijdens de dagelijkse verse lunch of een van de vele netwerkborrels.

Neem contact op
Persoonlijke service

Persoonlijke
service

Persoonlijke
service

Carlien en Chantal zijn jouw Clubmanagers op onze nieuwste locatie: Newday Offices Almere. Wil je een vergaderruimte boeken, weten wat er voor lunch op het menu staat of een warm en professioneel welkom voor jouw gasten? Carlien en Chantal staan iedere dag voor je klaar in Almere.

Vers & Gezond

Vers &
Gezond

Vers &
Gezond

In onze mooi gerenoveerde social hub zit ook het Newday Café. Hier komt iedereen samen om te genieten van de gezellige sfeer, goede koffie en een gezonde lunch. Iedere werkdag even lekker ontspannen, nieuwe energie opdoen en andere ondernemers ontmoeten. De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

Energieke werkplekken

Energieke
werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Almere over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Heldere tarieven

Heldere
tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Check onze nieuwste locaties

Newday Offices groeit lekker. Binnenkort mogen we 8 locaties die voorheen onder Atoomclub en Ovvice vielen, tot de Newday club rekenen. Zo creëren we steeds meer fijne werkplekken en zorgen we dat alle huurders nog meer uit hun werkdag kunnen halen. Elke dag. Meer weten? Bel met Jeroen van Eck via 06 24 14 55 24 of stuur een mailtje.

Newday Offices Almere

Newday Almere kom langs

Quotes

Hans Warnaar

Media Value
Newday Offices is voor mij een flexibele en aangename kantooroplossing voorzien van alle gewenste faciliteiten en gemakken met een positieve vibe.

Rob Aalders

CEO Rob Aalders Coaching
Ik heb voor Newday Offices gekozen omdat hier een mooie combinatie van zakelijkheid en huiselijke gezelligheid is.

Rick Kuijpers

COO Flexpower Europe
Naast de leuke mensen en de mooie faciliteiten biedt Newday Offices ook het allerbelangrijkste: Heerlijke koffie om je dag te beginnen.

Joost Riphagen

CEO Door Training & Coaching
Ieder kantoorpand bestaat uit stenen, bij NEWDAY zijn het de mensen die het maken.

Bart de Cloe

Kieboom Training & Coaching
Omdat dit pand van niemand helemaal is, is het van ons allemaal.

Niels van Renselaar

CEO Codely
Newday geeft mij de ruimte en dynamiek die ik zoek als ondernemer. Goed bereikbaar voor mijn klanten. Fijne omgeving om te werken én te groeien.

Eelke Arjaans

Co founder Bookya
Bookya kiest voor Newday Almere omdat het zich uitstekend kan identificeren met de vernieuwende, creatieve en transparante visie die het uitstraalt in alle voegen.

Arjan Ribbe

Founder HUNT. Amsterdam
Newday Offices is de meest klantvriendelijke kantoorformule van Europa.

Mattijs Kaak

Partner DITT Officemakers
Newday Offices, eindelijk eens een echt vernieuwend en verfrissend kantoorconcept. Ze hebben mij in ieder geval helemaal overtuigd!

News Alle berichten >

07 apr 2019

Bureauyoga!

De kans dat je echt je hersens hoort kraken, is niet heel groot. Maar er zijn genoeg andere onderdelen die kunnen kraken als je je eens lekker uitrekt. Onze tip: doen! Als je je een aantal keer per dag achter je bureau uitrekt, doe je eigenlijk een soort yoga achter je bureau. Goed voor je gewrichten en je bloedsomloop. Stretch it!...
Lees verder

06 apr 2019

Mobiliteit en duurzame kilometers

De meest duurzame kilometers, zijn de kilometers die je niet hoeft af te leggen. Ondanks alle ontwikkelingen op het het gebied van e-mobility blijft reizen vervuilend. De trend is daarom om te investeren in hoogwaardige communicatie technologie en een goed netwerk...
Lees verder

04 apr 2019

Energie wint van tijd

Onderzoek wijst uit dat je als je goed met energie omspringt, je efficiënter werkt dan wanneer je tijd leidend laat zijn. Ofwel, goed voor jezelf zorgen en op je voeding letten brengt je meer dan alleen maar hollen. Gelukkig hebben we bij Newday Offices...
Lees verder

Je Clubmanager op maandag, woensdag en donderdag.

Carlien van de Burgwal

“Elke dag starten met een lach, dat is wat ‘a Newday’ is!”

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 38 30 34 43.

Je Clubmanager op dinsdag en vrijdag

Chantal

“Wacht niet op een goede dag, maar maak er een. Iedere dag een Newday!”

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 38 30 34 43.

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.