Haal alles uit je werkdag bij
Newday Apeldoorn

Newday Apeldoorn

 • Op toplocatie in het centrum van Apeldoorn
 • Ruim 700 parkeerplaatsen
 • Een Clubmanager voor al je vragen
 • Verse sappen, gezonde lunch, super lekkere koffie
 • Op loopafstand van station Apeldoorn
 • Ondernemende atmosfeer
 • Veel (netwerk)events

Midden in het centrum van Apeldoorn, op steenworp afstand van alle gezellige terrassen, goede restaurants en prachtige winkels, is Newday Apeldoorn gevestigd. Behalve optimaal uitgeruste werkplekken, vind je in dit eigentijdse gebouw een sfeervolle ontmoetingsplek, gratis vergaderruimtes en een geweldige daktuin. Newday Apeldoorn is zowel met de auto als met het OV makkelijk te bereiken. Je auto kun je altijd kwijt op een van de 700 parkeerplaatsen.

Neem contact op
Newday Offices clubmanagers

Persoonlijke
service

Françoise Kösters geniet ervan om haar huurders zoveel mogelijk regelzaken uit handen te nemen, zodat iedereen met volle focus met zijn werk bezig kan zijn. Ze beantwoordt al je vragen over het gebouw en de lunch. Ze legt je uit hoe je zelf eenvoudig en supersnel een vergaderruimte boekt. En ze vangt je gasten op en wijst hen de weg.

Newday Offices lunch

Vers &
Gezond

In Newday Apeldoorn loop je zo de deur uit voor een lunch in een van de vele horecatentjes in de buurt. Zeker zo lekker en gezond is de lunch die je in het restaurant op de begane grond van Newday Aperldoorn haalt, altijd tegen een vriendelijk prijsje. Hier kun je ook ieder moment van de dag terecht voor je broodnodige kop koffie of een vers sapje, en kun je even rustig opladen voor de volgende ronde.

Newday Offices werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Apeldoorn over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Waarom Newday Apeldoorn?

 • Midden in het stadscentrum van Apeldoorn
 • Parkeermogelijkheid in de naastgelegen Qpark parkeergarage
 • Volop vergadermogelijkheden
 • Een warm welkom van onze clubmanager
 • Gezonde lunch en sterke koffie
 • Op loopafstand van station Apeldoorn

Werkplek

Newday Almere Werkplek

Een vaste werkplek in een gedeelde ruimte. Maak 24/7 gebruik van jouw eigen gefaciliteerde werkplek.

Vanaf €225,- Per maand
nog 3 beschikbaar

Kantoor meest gekozen

Een eigen kantoor, met of zonder werkplekken. 24/7 toegankelijk. Beschikbaar vanaf 3 werkplekken.

Vanaf €675,- per maand

Op maat

Een eigen uniek kantoor op maat. Samen met jullie realiseren wij het ultieme clubhuis in jullie eigen stijl.

Prijs op aanvraag

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.

Om een vergaderruimte in Apeldoorn te boeken log je als huurde in op onze reserveringstool.

Download het Clubhandboek van Apeldoorn voor algemene informatie, instructies en huurregels.

De clubmanager is aanwezig op maandag tot en met vrijdag vanaf 8:30 tot 17:00. Buiten deze tijden heb je toegang met je pas.

Je Clubmanager op maandag t/m vrijdag

Marjo Bosgoed

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 12 17 74 78.