Komen werken bij Newday Offices

Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices

Bekijk alle vacatures

Newday Offices biedt full serviced werkplekken en kantoren op verschillende locaties in Nederland en is de ontmoetingsplek voor iedereen! De ideale plek om jezelf te ontwikkelen binnen één van de beschikbare functies.

Newday Offices biedt full serviced werkplekken en kantoren op verschillende locaties in Nederland en is de ontmoetingsplek voor iedereen! Representatieve kantoorunits tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Zij zorgen er dagelijks voor dat het je aan niets ontbreekt. En dat iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord.

Werken bij Newday betekend jezelf ontwikkelen, elke dag een unieke werkdagen en samenwerken met een sterk team.

verhalen van de vloer

Ze noemen mij ook wel de dinosaurus onder de clubmanagers

Michelle Kiburg – Clubmanager Arnhem

Een familielid wees me op de vacature met de boodschap: ‘dit is echt wat voor jou!’. Na het lezen van de vacature was ik om. Dit was inderdaad een vacature voor mij. Ik heb gesolliciteerd en de rest is geschiedenis. Ik zit inmiddels meer dan 5 jaar op deze plek en vervul met veel plezier de rol van clubmanager. Omdat ik de langstzittende clubmanager binnen Newday Offices ben word ik ook wel de dinosaurus onder de clubmanagers genoemd.

Lees het verhaal van Michelle

Onze vacatures

die het werk leuk maken

Wij zijn Newday

Onze visie en missie

Maatwerk, professionaliteit en flexibiliteit zijn de speerpunten waar wij verder op door ontwikkelen. Bij Newday Offices is het die flexibiliteit die ons product passend maakt voor een hedendaagse kantoorzoeker

Door naast de huurder aan tafel te gaan zitten in de rol van gebouw eigenaar en verhuurder, zijn wij in staat maatwerk te leveren voor het realiseren van een ieders clubhuis. Op dit moment bestaat de portefuille uit 14 locaties, waarbij het de doelstelling is om deze landelijk te gaan verdubbelen, waarbij de focus zal liggen op de randsteden.

Meer over Newday