Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices

Bekijk alle vacatures

Newday Offices biedt full serviced werkplekken en kantoren op verschillende locaties in Nederland en is dé ontmoetingsplek voor iedereen! De ideale plek om jezelf te ontwikkelen binnen één van de beschikbare functies.

Representatieve kantoorunits tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Dat is ook Newday Offices! Onze clubmanagers zorgen er dagelijks voor dat het je aan niets ontbreekt. En dat iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord.

Werken bij Newday betekent jezelf ontwikkelen, elke dag een unieke werkdag en samenwerken met een sterk team.

Verhalen van de vloer

Eigenlijk valt het werken bij Newday Offices te vergelijken met de organisatie van een evenement!

Lex Wignand – Clubmanager Zwolle

Eigenlijk is het een heel grappig verhaal, hoe ik bij Newday Offices terecht ben gekomen. Ik liep namelijk stage bij een marketingbureau dat een kantoorlocatie bij Newday Offices in Zwolle huurde. Wanneer ik ‘s ochtends binnenkwam maakte ik standaard een praatje met Karin, die op dat moment clubmanager was in Zwolle. Newday Offices sprak mij wel aan dus toen ze op een dag aan mij vroeg ‘Lex, waarom kom je niet hier werken?’ zag ik mijn kans. Ik leefde van studiefinanciering en kon eigenlijk wel een mooie bijbaan gebruiken. Daarna ben ik nooit meer vertrokken.

Lees het verhaal van Lex

Onze vacatures

die het werk leuk maken

Wij zijn Newday

Onze visie en missie

Maatwerk, professionaliteit en flexibiliteit zijn de speerpunten waar wij verder op door ontwikkelen. Bij Newday Offices is het die flexibiliteit die ons product passend maakt voor een hedendaagse kantoorzoeker

Door naast de huurder aan tafel te gaan zitten in de rol van gebouw eigenaar en verhuurder, zijn wij in staat maatwerk te leveren voor het realiseren van een ieders clubhuis. Op dit moment bestaat de portefuille uit 14 locaties, waarbij het de doelstelling is om deze landelijk te gaan verdubbelen, waarbij de focus zal liggen op de randsteden.

Meer over Newday