Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices

Bekijk alle vacatures

Newday Offices biedt full serviced werkplekken en kantoren op verschillende locaties in Nederland en is dé ontmoetingsplek voor iedereen! De ideale plek om jezelf te ontwikkelen binnen één van de beschikbare functies.

Representatieve kantoorunits tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Dat is ook Newday Offices! Onze clubmanagers zorgen er dagelijks voor dat het je aan niets ontbreekt. En dat iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord.

Werken bij Newday betekent jezelf ontwikkelen, elke dag een unieke werkdag en samenwerken met een sterk team.

Onze vacatures

Lunchmanager

Diverse locaties
3 november 2023

Clubmanager

Meerdere locaties
3 november 2023

Lunchmanager (oproep)

Diverse locaties
30 januari 2024

Clubmanager (oproep)

Meerdere locaties
30 januari 2024

Technisch Service
Manager

Meerdere locaties
21 juli 2023

Wij zijn Newday

Onze visie en missie

Maatwerk, professionaliteit en flexibiliteit zijn de speerpunten waar wij verder op door ontwikkelen. Bij Newday Offices is het die flexibiliteit die ons product passend maakt voor een hedendaagse kantoorzoeker

Door naast de huurder aan tafel te gaan zitten in de rol van gebouw eigenaar en verhuurder, zijn wij in staat maatwerk te leveren voor het realiseren van een ieders clubhuis. Op dit moment bestaat de portefuille uit 14 locaties, waarbij het de doelstelling is om deze landelijk te gaan verdubbelen, waarbij de focus zal liggen op de randsteden.

Meer over Newday