Over
Newday Offices

Wat maakt jouw onderneming mede succesvol? Onder andere vakkennis, specialisme en focus. Bij die laatste komen wij in beeld, focus. Doorgaans is een onderneming veel tijd kwijt aan randzaken, denk aan de internetverbinding, koffiemachines, onderhoud en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al deze tijd is kostbare tijd. Tijd die je veel beter in je onderneming kan steken. En dat is precies waar wij in beeld komen, want bij Newday Offices staat ontzorgen voorop! Ons motto is dan ook, “jullie ondernemen, wij doen de rest!”.

Newday Offices Amsterdam Zuid

Newday Offices biedt full serviced werkplekken en kantoren op verschillende locaties in Nederland en is de ontmoetingsplek voor iedereen! Representatieve kantoorunits tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Zij zorgen er dagelijks voor dat het je aan niets ontbreekt. En dat iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord. Ervaar Newday Offices zelf en ontdek hoe fijn het huren van een full serviced kantoor is.

Geschiedenis

Newday Offices, sinds 2019 een feit, komt voort uit de overname van Ovvice en Atoomclub door Stadium Capital Partners en Angelo Gordon in 2018. Newday Offices heeft 14 locaties en bevindt zich in 10 steden: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Onze missie

Maatwerk, professionaliteit en flexibiliteit zijn de speerpunten waar wij verder op door ontwikkelen. Bij Newday Offices is het die flexibiliteit die ons product passend maakt voor een hedendaagse kantoorzoeker. Door naast de huurder aan tafel te gaan zitten in de rol van gebouw eigenaar en verhuurder, zijn wij in staat maatwerk te leveren voor het realiseren van een ieders clubhuis. Op dit moment bestaat de portefuille uit 14 locaties, waarbij het de doelstelling is om deze landelijk te gaan verdubbelen, waarbij de focus zal liggen op de randsteden.

Kaart van Nederland
Almere
Amersfoort
Amsterdam West 63
Amsterdam West 65
Amsterdam Zuid
Amsterdam Zuid-Oost
Apeldoorn
Arnhem
Den Bosch
Nieuwegein
Rotterdam
Utrecht
Utrecht Papendorp
Zwolle

Kunnen wij je
verder helpen?