Haal alles uit je werkdag bij
Newday Rotterdam

Newday Rotterdam

 • Perfect bereikbaar vanaf de A20
 • Parkeergelegenheid binnen en buiten
 • Bruisend bedrijvenpark in Alexanderpolder
 • Op 100 meter van station Rotterdam Alexander
 • Ondernemende atmosfeer
 • Big shops bij winkelcentrum Alexandrium

Niet lullen maar poetsen: daar sluit Newday Rotterdam feilloos op aan. Met veel strak vormgegeven werk- en flexplekken, meer dan genoeg vergaderruimtes en een ruime ontmoetingsplek in het centrum van het gebouw. Zonder spatjes. Maar wel gastvrij, modern, goed georganiseerd en optimaal gefaciliteerd. Of je nu met de trein, metro of auto komt: je bent er zo. In de pauze wandel je direct winkelcentrum Alexandrium in.

Neem contact op
Newday Offices clubmanagers

Persoonlijke
service

Shirley en Kimberly vormen samen het team van Clubmanagers bij Newday Rotterdam. Ze leggen je graag uit hoe je een vergaderruimte boekt via onze app en tot hoe laat je terecht kunt voor een heerlijke lunch in het restaurant. En natuurlijk zijn ze er ook om je gasten op zijn Rotterdams te ontvangen.

Newday Offices lunch

Vers &
Gezond

Aan de receptie annex barista bar kun je terecht voor een lekkere bak koffie, verse cappuccino of een ontspannen gesprekje met een van de vele andere ondernemers. In het sociale hart tref je het restaurant van Newday Rotterdam en daar staat Mariska dagelijks klaar met een heerlijke gezonde en betaalbare lunch. Een fijne plek om even goed bij te tanken.

Newday Offices werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Rotterdam over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Waarom Newday Rotterdam?

 • Een warm welkom van onze clubmanager
 • Op loopafstand van station Rotterdam Alexander
 • Ondernemende atmosfeer
 • Gezonde lunch en verse koffie
 • Perfect bereikbaar vanaf de A20
 • Ruim voldoende parkeergelegenheid

Werkplek

Newday Almere Werkplek

Een vaste werkplek in een gedeelde ruimte. Maak 24/7 gebruik van jouw eigen gefaciliteerde werkplek.

Vanaf €325,- Per maand
nog 3 beschikbaar

Kantoor meest gekozen

Een eigen kantoor, met of zonder werkplekken. 24/7 toegankelijk. Beschikbaar vanaf 3 werkplekken.

Vanaf €975,- per maand

Op maat

Een eigen uniek kantoor op maat. Samen met jullie realiseren wij het ultieme clubhuis in jullie eigen stijl.

Prijs op aanvraag

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.

Om een vergaderruimte in Rotterdam te boeken log je als huurde in op onze reserveringstool.

Download het Clubhandboek van Rotterdam voor algemene informatie, instructies en huurregels.

De clubmanager is aanwezig op maandag tot en met vrijdag vanaf 8:30 tot 17:00. Buiten deze tijden heb je toegang met je pas.

Shirley clubmanager bij Newday Offices
Je clubmanager op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Shirley Grobbe

“Als Hospitality expert en professioneel koffiedrinker zet ik mij dagelijks met het Newday team in om onze huurders zich thuis te laten voelen op onze Newday locaties.” 

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 20 31 38 13.