Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices Rotterdam

Newday Offices Rotterdam

  • Perfect bereikbaar vanaf de A20
  • Parkeergelegenheid binnen en buiten
  • Bruisend bedrijvenpark in Alexanderpolder
  • Op 100 meter van station Rotterdam Alexander
  • Ondernemende atmosfeer
  • Big hops bij winkelcentrum Alexandrium

 

 

Niet lullen maar poetsen: daar sluit Newday Rotterdam feilloos op aan. Met veel strak vormgegeven werk- en flexplekken, meer dan genoeg vergaderruimtes en een ruime ontmoetingsplek in het centrum van het gebouw. Zonder spatjes. Maar wel gastvrij, modern, goed georganiseerd en optimaal gefaciliteerd. Of je nu met de trein, metro of auto komt: je bent er zo. In de pauze wandel je direct winkelcentrum Alexandrium in.

Neem contact op
Persoonlijke service

Persoonlijke
service

Persoonlijke
service

Kim, Shirley en Anita vormen samen het team van Clubmanagers bij Newday Rotterdam. Ze leggen je graag uit hoe je een vergaderruimte boekt via onze app en tot hoe laat je terecht kunt voor een heerlijke lunch in het restaurant. En natuurlijk zijn ze er ook om je gasten op zijn Rotterdams te ontvangen.

Vers & Gezond

Vers &
Gezond

Vers &
Gezond

In het restaurant van Newday Rotterdam kun je terecht voor een lekkere bak koffie, een heerlijke, betaalbare lunch of een ontspannen gesprekje met een van de vele andere ondernemers. Een plek om even goed bij te tanken dus.

Energieke werkplekken

Energieke
werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Rotterdam over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Heldere tarieven

Heldere
tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Ovvice wordt Newday Offices

Iedere nieuwe dag biedt kansen om dingen anders en beter te doen. Daarom gaan Atoomclub en Ovvice samen verder onder de nieuwe naam Newday Offices, Serviced People. Zo zorgen we dat alle huurders nog meer uit hun werkdag kunnen halen. Elke dag. Meer weten? Bel met Jeroen van Eck via 06 24 14 55 24 of stuur een mailtje.

Ook in Almere kun je nu echt lekker werken

Newday Almere Vanaf April 2019 geopend

Quotes

Hans Warnaar

Media Value
Newday Offices is voor mij een flexibele en aangename kantooroplossing voorzien van alle gewenste faciliteiten en gemakken met een positieve vibe.

Rob Aalders

CEO Rob Aalders Coaching
Ik heb voor Newday Offices gekozen omdat hier een mooie combinatie van zakelijkheid en huiselijke gezelligheid is.

Rick Kuijpers

COO Flexpower Europe
Naast de leuke mensen en de mooie faciliteiten biedt Newday Offices ook het allerbelangrijkste: Heerlijke koffie om je dag te beginnen.

Joost Riphagen

CEO Door Training & Coaching
Ieder kantoorpand bestaat uit stenen, bij NEWDAY zijn het de mensen die het maken.

Bart de Cloe

Kieboom Training & Coaching
Omdat dit pand van niemand helemaal is, is het van ons allemaal.

Niels van Renselaar

CEO Codely
Newday geeft mij de ruimte en dynamiek die ik zoek als ondernemer. Goed bereikbaar voor mijn klanten. Fijne omgeving om te werken én te groeien.

Eelke Arjaans

Co founder Bookya
Bookya kiest voor Newday Almere omdat het zich uitstekend kan identificeren met de vernieuwende, creatieve en transparante visie die het uitstraalt in alle voegen.

Arjan Ribbe

Founder HUNT. Amsterdam
Newday Offices is de meest klantvriendelijke kantoorformule van Europa.

Mattijs Kaak

Partner DITT Officemakers
Newday Offices, eindelijk eens een echt vernieuwend en verfrissend kantoorconcept. Ze hebben mij in ieder geval helemaal overtuigd!

News Alle berichten >

07 apr 2019

Bureauyoga!

De kans dat je echt je hersens hoort kraken, is niet heel groot. Maar er zijn genoeg andere onderdelen die kunnen kraken als je je eens lekker uitrekt. Onze tip: doen! Als je je een aantal keer per dag achter je bureau uitrekt, doe je eigenlijk een soort yoga achter je bureau. Goed voor je gewrichten en je bloedsomloop. Stretch it!...
Lees verder

06 apr 2019

Mobiliteit en duurzame kilometers

De meest duurzame kilometers, zijn de kilometers die je niet hoeft af te leggen. Ondanks alle ontwikkelingen op het het gebied van e-mobility blijft reizen vervuilend. De trend is daarom om te investeren in hoogwaardige communicatie technologie en een goed netwerk...
Lees verder

04 apr 2019

Energie wint van tijd

Onderzoek wijst uit dat je als je goed met energie omspringt, je efficiënter werkt dan wanneer je tijd leidend laat zijn. Ofwel, goed voor jezelf zorgen en op je voeding letten brengt je meer dan alleen maar hollen. Gelukkig hebben we bij Newday Offices...
Lees verder

Je Clubmanager op maandag, woensdag en vrijdag

Kim Buter

“Als Hospitality expert en professioneel koffiedrinker zet ik mij dagelijks met het Newday team in om onze huurders zich thuis te laten voelen op onze Newday locaties.” 

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 20 31 38 13.

Je Clubmanager op woensdag en donderdag

Anita Jager

“I enjoy to go the extra mile to get that smile.”

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 20 31 38 13.

Je Clubmanager op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Shirley Grobbe

“Let’s go for another Happy NewDay!”

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 20 31 38 13.

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.