Al enige jaren is Ferocia een tevreden huurder bij Newday Offices Utrecht

19 juli 2022

Mark Daamen is de mede-eigenaar van Ferocia. Een mooie club die al jaren huurder is bij Newday Offices in Utrecht. Hij vertelt wat Ferocia doet, en waarom Newday Offices en zijn bedrijf zo’n goede match is.

Waarom koos Ferocia voor Newday Offices Utrecht

We zijn al enige jaren huurder bij Newday Offices. Zelfs voor de overname zaten wij hier al gevestigd. We hebben beschikking tot 4 ruimtes. 2 trainingsruimtes en 2 kantoren. Het kantoor is goed bereikbaar qua parkeren, vooral voor onze klanten vind ik dat belangrijk. Ook is het met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het ligt enorm centraal. Daarbij zijn de faciliteiten die bij Newday geboden worden ook erg prettig. Denk aan de catering en de vergader(flex)ruimtes. Na de overname zijn we gebleven en hebben we ook alles vernieuwd en opgeknapt. En dit alles in lijn van de uitstraling van Newday. Cursisten geven ook aan dat het een fijne omgeving is om getraind te worden.

Wat is Ferocia precies voor een organisatie?

Ferocia helpt organisaties met het optimaliseren van hun sturing en beheersing. Wij zijn gespecialiseerd in audits, compliance, management control en risicomanagement, en hebben ons tot doel gesteld auditors, controllers, compliance medewerkers en risk officers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Dit zodat zij hun werkgevers en opdrachtgevers nóg beter kunnen helpen met het verwezenlijken van hun organisatiedoelstellingen. We hebben gedreven medewerkers met diverse achtergronden en met liefde voor het vak. Zij leiden onze cursisten op en begeleiden onze klanten.

Wat is de grootste passie binnen Ferocia?

Elke dag het beter doen voor onze opdrachtgevers, medewerkers en interimmers. Daarbij creëren we graag nieuwe dingen, zoals: nieuwe vormen van trainen, nieuwe initiatieven, projecten en/of nieuwe manieren van samenwerking. Kortom, we zien overal nieuwe kansen en mogelijkheden!

Wat betekent de naam Ferocia?

Ferocia is een Latijnse naam en betekent letterlijk: stoutmoedig. Vrij vertaald is het: Lef! Daar staan wij voor!

Waarom past het concept van Newday bij Ferocia?

Wij faciliteren onze cursisten graag in hun ontwikkeling. Daarbij is het fijn dat ook de omgeving en randvoorwaarden kloppen. We hebben veel flexibiliteit met onze trainingsruimten en de flexruimten bij Newday, we zijn goed bereikbaar en de voorzieningen zijn fantastisch geregeld. Er is een receptie en de catering is altijd goed verzorgd.

Waar staat Ferocia precies over 5 jaar en hoe kan Newday daaraan bijdragen?

Wij vinden duurzaamheid enorm belangrijk, dus ik denk dat we dan nog duurzamer zijn. Opleidingen en trainingen, interim en werving en selectie blijven onze dienstverlening. Inhoudelijk zal daarin zeker een verschuiving komen. En ik denk dat we nog meer gaan digitaliseren. Newday kan hieraan bijdragen om deze faciliteiten voor ons goed in te regelen. En ook mee te gaan in het verduurzamen van het pand.