Clubmanager Savana is samen met haar collega’s hét visitekaartje van Newday Offices Amersfoort en Zwolle!

27 maart 2023

Inmiddels is Savana 3 maanden aan het werk als clubmanager bij Newday Offices Amersfoort en Zwolle. Ze is energiek, enthousiast, en staat haar mannetje op de locaties. Gezelligheid kent geen tijd is haar motto maar ze doet er alles aan om Newday Offices goed te presenteren waarbij zij, met haar collega’s, het visitekaartje is. Benieuwd naar Savana? Lees het artikel en maak kennis met haar!

Hoe ben jij bij Newday Offices terecht gekomen?

Heel simpel, ik was zoekende naar een nieuwe uitdagende baan en die vond ik op een vacaturesite. Vervolgens heb ik gesolliciteerd en op gesprek geweest. En zoals je ziet ben ik aangenomen 3 maanden geleden!

Wat sprak je aan in de functieomschrijving

De veelzijdigheid van deze functie. Tijdens de gesprekken was het al snel duidelijk dat de functie niet goed omschreven kon worden. Niet omdat het onduidelijk is, maar juist omdat het zo omvangrijk is! En daar word ik enorm enthousiast van! Het leuke aan clubmanager zijn is dat je naast je huidige taken, je ook kan vastbijten in werkzaamheden die je leuk vindt. Zo beheer ik nu de Newday Offices App. Dus nu ben ik ook een klein beetje een ICT’er. Als deze app niet goed werkt vanwege een ‘bug’ in het systeem, dan neem ik contact op met de ontwikkelaars. Het is soms best lastig om een ICT-probleem in het Engels kenbaar te maken, maar ik vind het leuk en uitdagend dus pak ik dat vol overgave op! Iedereen komt hiervoor bij mij.

Wat maakt voor jou de functie van clubmanager zo leuk en interessant?

Het verhaal van Newday Offices overbrengen. Ofwel een goed visitekaartje zijn richting de (potentiële) huurders! Maar het allerleukste vind ik de bezichtigingen met potentiële huurders en de opleveringen. Ik word zo enthousiast van het feit dat ik iemand blij kan maken met de service die we verlenen. Ik geniet er bijvoorbeeld van als iemand binnen komt lopen omdat er een dagpas is afgenomen. Ik geef deze persoon een warm welkom met een lekker kopje koffie en ik leg vervolgens uit waar wat te vinden is en waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Daarna geef ik ze eerst de tijd om te settelen voordat de rest van de administratie wordt behandeld en geregeld. Het is toch fantastisch om op zo’n manier een gast te verwelkomen! Pas deed iemand met een dagpas zijn schoenen uit. Dan heb ik het goed gedaan, dan voelt iemand zich lekker thuis!

Waarom past Newday Offices bij jou?

Newday Offices is een hospitality gedreven, commercieel bedrijf, want het doel is om de kantoren te verhuren en de huurders te servicen. Die kant past bij me. Stukje verkoop en leasing in een hospitality jasje. Maar Newday Offices is bovenal het verlenen van services. Zoals een overheerlijke lunch en alles om het de huurder naar de zin te maken. Dus hospitality staat voorop! Dat zit ook in me en past bij me. Deze combinatie is ontzettend leuk.

Hoe zouden je collega’s en de huurders je omschrijven?

Er zijn de afgelopen tijd wat wisselingen geweest bij de locatie Newday Offices Amersfoort. Dus huurders weten nu dat er een nieuwe vaste clubmanager is en dat ervaren ze als ‘een frisse wind’ en ‘nieuw enthousiasme’! Samen met mijn collega Evgenia. Ik ben een spring in het veld dus als een huurder een vraag of een probleem heeft, schrijf ik dit niet voor mijzelf op, maar probeer ik dit gelijk op te lossen. Dus mijn enthousiasme, spontaniteit, gezelligheid en het bieden van een luisterend oor is wel hoe ik word omschreven.

Wat is een van je grote uitdagingen geweest de afgelopen periode?

Het ervaren van een nieuwe baan! Er komt zoveel informatie op je af, zoveel nieuwe uitdagende werkzaamheden. Ik kom vanaf een kantoorbaan… dat was niets voor mij. Ik wil beweging! Dus dat ik nu op de werkvloer sta met veel dynamiek, daar word ik gelukkig van! Opleveringen en rondleidingen zijn dus heel leuk om te doen, maar dat was in het begin wel spannend. Dit heb ik inmiddels al een beetje eigen kunnen maken!

Waarin zou je jezelf nog willen ontwikkelen?

Tijdens mijn inwerkperiode heb ik een onboarding programma gevolgd. Ik heb dat vrij snel en goed opgepakt. Nu langzamerhand ga ik naast mijn vaste standplaatsen, ook naar meerdere locaties in het land. De reden hiervan is dat ik het dan voor mezelf uitdagend hou en hierdoor veel leer over Newday Offices. Elke locatie is weer verschillend en iedere clubmanager pakt bepaalde dingen weer anders aan. Vorige week bijvoorbeeld, ging ik naar de locatie in Arnhem omdat daar een collega ziek was. Ik ging met gezonde spanning die kant op want je weet niet wat je daar staat te wachten. Zo ben ik bereid dat door heel Nederland te doen. En om terug te komen op die onboarding, als ik heel veel kennis en ervaring van en binnen Newday Offices heb opgedaan, lijkt het me te gek om in de toekomst het onboardingprogramma te verzorgen en de nieuwe medewerkers te trainen.

Hoe omschrijf je je functie aan andere?

Dat ik een locatiemanager ben. Ik regel alles voor onze huurders. En ik zorg dat leegstaande kantoren worden opgevuld en dat de gevulde locaties ook gevuld blijven. Daarbij verzorg ik alles voor de huurders. Werkt de Wifi niet, is er een lamp kapot, is de koeling kapot? Ik los het op. Of ik verzorg het zelf of ik schakel een partij in en manage en monitor de gang van zaken.

Het is dus een veelzijdige functie, met veel uitdaging en veel mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Dus ben jij ook zo enthousiast geworden over de baan als clubmanager? Bekijk onze Werken bij pagina met onze vacatures. Wij verwelkomen je graag!