Slim en veilig werken in 2020. Dat doe je corona-proof bij Newday Offices.

17 juni 2020

Corona-proof werken! In deze tijd wordt een ieders doorzettingsvermogen getest. Op elke Newday Offices locatie ga je vandaag de dag met de trap naar boven en met de lift naar beneden. Waarom? Om de stromingen van mensen op de drukke punten te minimaliseren en dezelfde kant op te leiden. Eén van de genomen corona-maatregelen waar achter de (plexiglas) schermen druk over is nagedacht. Net zoals de routing die door het gehele pand is aangegeven. Weten wat we nog meer doen om jou zo optimaal mogelijk te faciliteren tijdens het corona-proof werken? Je leest het in dit artikel. – Door Maaike Verhoog, Clubmanager Newday Offices Almere.

Er is en komt steeds meer focus op gezondheid en hygiëne, zeker ook bij Newday Offices. Aan de hand van de maatregelen vanuit het RIVM hebben wij een protocol opgesteld om de veiligheid te waarborgen voor onze huurders en ons team. Ondanks dat het nieuwe normaal hopelijk tijdelijk is, willen we dit wel corona-proof doen. Bij de receptie en de koffiebar zijn plexiglas schermen geplaatst en daar achter staan de clubmanagers altijd voor je klaar. Of het nu voor een bezichtiging, een lekker kopje koffie of een vraag is; ze proberen je zo snel, goed en corona-proof mogelijk van dienst te zijn.

Want zoals altijd bieden we jou, je collega’s en je bezoek graag alle faciliteiten. We ontvangen je met een vrolijke goedemorgen en nu zelfs ‘extra uitgebreid’ met de vraag of je je handen zou willen desinfecteren. Het is al bijna normaal geworden; of je nu een winkel, een restaurant of een kantoor binnen loopt. Desinfecteren beschermt je en is vooral in deze tijd erg belangrijk. Bij een corona-proof Newday Offices vind je onder andere bij de entree een automatische dispenser met handalcohol en in de toiletten zijn papieren handoekdispensers geplaatst. De handblowers zijn even verleden tijd.

Ons sociale hart wordt meermaals per week grondig gereinigd en het koffiezetapparaat, deurklinken en liftknoppen zelfs meerdere keren per dag. Zo kunnen we onze huurders en onszelf beschermen en de maatregelen opvolgen. Als gewoontedieren zijn we allemaal gewend aan collega’s om ons heen, samen koffie drinken en een vergaderruimte binnen stappen om te overleggen of even bij te praten. Toch worden we in deze situatie gedwongen veranderingen te ondergaan, veranderingen die weliswaar ook in de goede richting kunnen zijn. Misschien wordt naast anderhalve meter afstand ook online vergaderen en flexibel werken wel het ‘nieuwe normaal’ en blijkt achteraf dat het eigenlijk heel prettig werkt. Zo scheelt het bijvoorbeeld reistijd, die je wellicht op een andere manier beter kunt inzetten.

Wist je dat je als huurder bij ons ook gebruik kunt maken de vergaderzalen op andere locaties? Met jouw credits kun je 5 keer per maand op één van de andere locaties vergaderen. Ook handig om reistijd voor je klanten te besparen! En voor die meetings; of het nu een online-meeting of een overleg op locatie betreft, je kunt gebruik maken van een vergaderzaal en benodigdheden zoals een beamer of flip-over die je ondersteunen tijdens je presentatie. Fysiek vergaderen op een Newday Offices locatie kan natuurlijk ook, maar wel met een maximum aantal personen per kamer zodat de juiste afstand tussen jou en je collega, leverancier, cliënt of bezoek bewaard kan worden.

En dan nog koffie en lunch. Twee faciliteiten waar ook jij waarschijnlijk niet zonder wil, corona-proof of niet. Om zo min mogelijk veranderingen door te voeren is ons lunchconcept hetzelfde gebleven, namelijk een buffetvorm waar voor een standaard prijs geluncht kan worden. Deze is zo opgesteld dat er goed afstand gehouden kan worden. Diverse sappen, salades en beleg om je eigen lunch samen te stellen. Enige verandering: even een tijdblok en lunch reserveren. Op deze manier kunnen wij het aantal personen in ons sociale hart zoveel mogelijk spreiden.

Koffie halen kan te allen tijde of haal een lekkere Barista-cappuccino bij de clubmanager om je dag goed te beginnen of jezelf uit je corona-dip te halen. Al zal je daar nauwelijks last van hebben op onze locaties…

Meer weten over het huren van een werkplek, een tailormade kantoor, vergaderkamer of wellicht het afsluiten van een membership bij Newday Offices of vragen over de maatregelen die zijn genomen? Neem contact op met de clubmanager op jouw gewenste locatie.  Ook bezichtigingen zijn mogelijk! Natuurlijk corona-proof!