De Newday Offices – Hästens Journey: een op maat gemaakt kantoor voor een wereldwijd icoon

24 augustus 2023

Amsterdam, 21 augustus 2023 – In een tijdperk van voortdurende verandering en digitale transformatie, is het cruciaal voor bedrijven om zich aan te passen en te evolueren. Hästens, een wereldwijd icoon op het gebied van premium beddengoed en slaapcomfort, heeft deze uitdaging omarmd door met ons samen een op maat gemaakt kantoor te creëren dat past bij hun visie en groeiende behoeften.

Bij de intrede van het digitale transformatietijdperk in Amsterdam, meldde Hästens zich in Amsterdam zuid aan de Apollolaan voor vier werkplekken in een turn-key gemeubileerd kantoor. Al snel werden deze vier werkplekken twintig werkplekken, en kwam de gedachte op om een inspirerende werkruimte te creëren als ontmoetingsplaats voor medewerkers over de hele wereld. Het zaadje voor een op maat gemaakt kantoor was geplant.  

In een projectteam met nauwe samenwerking tussen Newday Offices en Ditt Officemakers begon Hästens aan een nieuwe reis om een unieke werkplek te creëren die niet alleen functioneel was, maar ook de waarden en esthetiek van het merk weerspiegelde. Deze reis resulteerde in de start van het Hästens Hus, een wereldwijde showoffice dat fungeert als een showcase voor hun producten en als een broedplaats voor creativiteit, innovatie en digitale transformatie.

Het Hästens Hus is veel meer dan alleen een kantoorruimte; het is een ontmoetingsplaats waar de rijke geschiedenis en het streven naar perfectie van Hästens samenkomen met de modernste technologieën en ontwerp-elementen. Vanuit de vier bescheiden werkplekken aan de Apollolaan is Hästens uitgegroeid tot een symbool van elegantie en luxe, en het Hästens Hus weerspiegelt dit op sublieme wijze.

De Newday Offices – Hästens reis is een inspirerend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen evolueren en floreren in een snel veranderende zakelijke omgeving. Samen is er een ruimte gecreëerd die de evolutie van Hästens weerspiegelt, van de eerste stappen in de digitale transformatie tot aan de creatie van een wereldwijd icoon.

Met verschillende werkplekken, vergaderruimtes en lounges die naadloos samensmelten met de unieke Hästens-producten, biedt het Hästens Hus een ruimte waar medewerkers en klanten worden ondergedompeld in een omgeving die de kunst van slaapcomfort en design omvat. Het is niet alleen een kantoor, maar een inspiratiebron voor degenen die streven naar harmonie tussen werk en welzijn.

Nu het Hästens Hus volop in bedrijf is gaan Jannike Wennberg en Mikael Wennberg door naar de volgende uitdaging. Namens Jannick Bosch willen wij Hästens, Jannike en Mikael hartelijk bedanken voor deze prachtige samenwerking, heel veel succes in de verdere toekomst. Tot een volgende keer!