Een passionele huurder op het gebied van werving en selectie, heeft haar intrek genomen bij Newday Offices Amsterdam Zuid-Oost!

24 juli 2023

De enthousiaste Laurie Meiring, eigenaar en oprichter van The Recruitment Agency, richt zich met haar bureau op werving, selectie en interim binnen HR, Recruitment, Sales en Marketing. En sinds 1 juni jl. heeft zij haar intrek genomen bij Newday Offices Amsterdam Zuid-Oost!

Wat maakt The Recruitment Agency zo bijzonder?

Begin 2018 is The Recruitment Agency ontstaan. Dat is voortgekomen door dagelijks met passie de perfecte kandidaat of de perfecte functie te vinden. Inmiddels breidt ons netwerk uit en het idee dat werving en selectie nog beter kan is een dagelijks terugkerende doelstelling. Benieuwd wat wij je kunnen bieden tijdens een samenwerking?

  • Jarenlange ervaring in het vinden van de best passende kandidaten voor toonaangevende bedrijven zoals Zentrys, Albert Heijn, Webhelp, ING en HEMA. We hebben succesvolle matches gemaakt voor functies zoals HR Business Partners, HR Directeuren, Recruiters, Employer Branding specialisten, Officemanagers en Personal Assistants;
  • We bieden werving en selectie voor zowel vaste functies als interim opdrachten;
  • We hebben oog voor details, talenten en capaciteiten. We geloven dat het draait om de juiste match op elk niveau;
  • Bij ons krijg je een persoonlijke touch. Dat houdt in dat je een vast contactpersoon krijgt die alles voor je regelt en organiseert tijdens de hele procedure;
  • Gegarandeerd succes op basis van een maatwerk traject binnen 6-10 weken.

Waarom past Newday Offices zo goed bij The Recruitment Agency?

We zijn enorm enthousiast over Newday Offices als onze nieuwe kantoorlocatie. Het biedt een leuke, inspirerende werkomgeving met ons eigen kantoor en uitstekende voorzieningen. Zoals een postvak, lunchfaciliteiten en een warm welkom door de clubmanager op locatie. Het is goed bereikbaar voor zowel onze opdrachtgevers als kandidaten, en het is een representatieve locatie die perfect past bij The Recruitment Agency. En laten we de overheerlijke diverse lunch niet vergeten die elke dag met zorg wordt gemaakt. Maar ook buiten werktijd biedt de omgeving gezellige plekken om te eten. We zijn erg benieuwd naar de vele extra’s wat Newday Offices te bieden heeft, wat zal bijdragen aan ons succes.

Waar staan jullie over een paar jaar?

Over twee jaar zien we The Recruitment Agency nog verder groeien. We willen ons netwerk uitbreiden met zowel opdrachtgevers als kandidaten binnen HR, Recruitment, Sales en Marketing. Dan staan we nog steeds voor kwalitatieve werving- en selectieopdrachten, waarbij we opdrachtgevers volledig ontzorgen van A tot Z en kandidaten bemiddelen naar nóg meer echt passende functies voor de langere termijn.

Kennismaken?

Wil je deel uitmaken van het netwerk van The Recruitment Agency of kennismaken? Laat van je horen, je bent altijd welkom!

Connecten via Linkedin? https://www.linkedin.com/in/lauriemeiring/
Meer weten over The Recruitment Agency? www.therecruitmentagency.nl
Of kom langs op de Hogehilweg 19 in Amsterdam Zuid-Oost!

De koffie staat klaar.