Huurder ENgage Werkgeversadvies B.V. heeft zijn intrede gemaakt bij Newday Offices Apeldoorn!

23 januari 2023

Wie zijn wij?

ENgage Werkgeversadvies B.V. is een kleine organisatie. Met zo’n 10 werknemers helpen wij werkgevers met de steeds ingewikkelder wordende sociale zekerheid en dan met name op het gebied van ziekte- en arbeidsongeschiktheid.

Advies is onze kracht

Vanaf 2010 richten wij ons voornamelijk op grotere werkgevers en hun (ex-)werknemers door kennis over te dragen op het gebied van sociale zekerheid. Wij vinden het belangrijk om het menselijke aspect voorop te stellen. Wij geven advies ten aanzien van het beleid bij bedrijven en ondersteunen relaties bij praktijksituaties. En de arbeidsongeschikte wordt ook zeker niet vergeten. En dat doen we met een team van toegewijde medewerkers met ruimte ervaring. Onze kennis delen wij graag, maar dus altijd met een persoonlijke touch!  

ENgage vs. Newday Offices

Omdat we een klein kantoor zijn is het lastig om – efficiënt – over alle benodigde faciliteiten te kunnen beschikken. Een prettige werksfeer en een fijne werkplek vinden wij belangrijk voor onze werknemers. Maar ook klanten willen we graag goed en professioneel ontvangen. Een breed scala aan wensen om de professionaliteit te bewaken!

Door intrek te nemen in het kantoor van Newday Offices Apeldoorn maken we gebruik van een full serviced kantoor met alle moderne voorzieningen en een prachtig interieur. Een fijne en inspirerende omgeving waar we ook de kans krijgen om andere medewerkers van andere huurders te ontmoeten. Want wij houden van leven in de bouwerij.