Grootse verbouwing Newday Offices Utrecht

29 april 2022

Een Newday locatie is een plek waar mensen graag willen zijn en die uitnodigt om te werken, ontmoeten, vergaderen en brainstormen. Dát is waar wij ons in onderscheiden. Na de verbouwing past ook Newday Offiices Utrecht helemaal binnen dit plaatje.

Er is 9 maanden hard gewerkt om dit te realiseren. Vanuit Newday Offices bestaat het technisch team uit Carlien van de Burgwal en Arold Holman. Zij zijn van begin tot eind betrokken geweest bij de verbouwing aan de Atoomweg en stonden voor een enorme uitdaging omdat het pand volledig verhuurd is en wel operationeel moest blijven tijdens de verbouwing.

Samen met partners Ditt en INST is dit gelukt en hebben zij een prachtig eindproduct weten neer te zetten. Het ‘in house tech team’ bleek een goede keuze. Kennis van de organisatie, korte lijnen en één aanspreekpunt zorgde voor het snel kunnen schakelen en kostenreductie in het voordeel van huurder en verhuurder.

Er is bij Newday Offices Utrecht gekozen voor een efficiëntere indeling met een modern vergadercentrum en hippe koffiebar op de begane grond toegankelijk voor huurder én bezoeker. Hierbij is duidelijk onderscheid gemaakt tussen ontmoeten (beneden) en werken (boven). Het aantal werkplekken op de verdiepingen is tevens uitgebreid. Naast modernisering kozen wij ook voor verduurzaming. De klimaatinstallaties zijn verduurzaamd en alle algemene ruimtes zijn voorzien van ledverlichting.

Ben jij ook benieuwd naar alle voordelen van onze vernieuwde locatie Newday Offices Utrecht? Neem dan contact op met onze leasing afdeling: leasing@newdayoffices.com