Huurder Voetbalzone voorziet lezers van het laatste EK-nieuws

02 juli 2024

Justus Dingemanse is de gedreven directeur en hoofd van Voetbalzone, het grootste voetbalplatform van Nederland met een enorm bereik van 5 miljoen unieke gebruikers per maand.

De periode tijdens het EK is voor Voetbalzone natuurlijk extra druk. Zij voorzien hun lezers van het laatste nieuws via hun website, app en social media kanalen. Daarnaast duikt Justus met zijn collega’s de studio in om ook op beeld en in podcastvorm het voetbalnieuws te bespreken.

Justus woont vlak bij het kantoor en heeft ervoor gekozen om met Voetbalzone een kantoorruimte te huren bij Newday Offices in Utrecht. Voorheen was Voetbalzone gevestigd in Amsterdam, maar na het einde van de coronatijd, waarbij iedereen thuis werkte, werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. In Utrecht vonden ze de perfecte locatie: een kantoor met werkplekken en een inspreekcel.

“Het was precies wat we nodig hadden,” vertelt Justus. “We konden het kantoor naar wens inrichten, met een afsluitbare inspreekcel. De ruimte bood plaats voor acht werkplekken, ideaal voor ons team.”

Na negen maanden bleek de locatie zo goed te bevallen dat Voetbalzone besloot de ruimte uit te breiden. Met extra stagiaires en flexwerkers erbij. Ook vergaderruimtes kunnen eenvoudig worden bijgeboekt, wat ideaal is voor grotere bijeenkomsten, soms zelfs met 30 man. Bovendien kunnen ze ook bij Newday Offices aan de A10 in Amsterdam vergaderruimte huren, wat extra flexibiliteit biedt.

Een groot pluspunt van Newday Offices is de aanwezigheid van vergaderfaciliteiten en de 24/7 toegankelijkheid, zelfs in het weekend. Justus benadrukt de waarde van de Club Manager, Joost, een goede vriend. “Joost is altijd bereid te helpen, wat bijdraagt aan de informele en gezellige sfeer hier.”

In vijf woorden omschrijft Justus Newday Offices als: toegankelijk, low key, professioneel, flexibel en dynamisch. De dagelijkse ontzorging, zoals de verzorgde lunch, maakt het huren bij Newday Offices nog aantrekkelijker.

De fit tussen Voetbalzone en Newday Offices zit vooral in de flexibiliteit en dynamiek. “Alles is mogelijk, of je nu met een klein team werkt of een grote vergadering hebt. Door tijdig te reserveren, kunnen we altijd gebruikmaken van de beschikbare ruimtes. Het actieve contact met de club manager en de informele sfeer maken het echt een fijne plek om te werken.”