Nieuwe huurder Infomedics betrekt Newday Offices Almere vanaf eind 2020

10 maart 2020

“Zorgeloze zorg realiseren”. Met dat doel wil Infomedics sinds het samengaan met Famed in 2018, verder groeien in de markt. Om die groei te faciliteren is er gekozen voor een nieuw hoofdkantoor. Newday Offices Almere zal per eind 2020 fungeren als het nieuwe onderkomen van Infomedics, waar zij op 3400m2 een volledig tailor made kantoor zullen gaan betrekken. Een samenwerking waar wij erg trots op zijn en ook met veel enthousiasme naar uit kijken! Infomedics wil het clearinghouse van de Nederlandse zorg worden. Toen in 2018 de fusie tussen Infomedics en Famed een feit was, is vrij snel besloten voortaan verder te gaan onder de naam Infomedics en daarbij ook de systemen van Infomedics te gaan integreren binnen de nieuw te vormen organisatie. “Wij willen de komende jaren uitgroeien tot ‘het clearinghouse van de Nederlandse zorg’. Dat betekent dat wij constant werken aan het verbeteren van onze dienstverlening, partners zoeken waarmee we onze positie kunnen versterken en organisaties overnemen die een aanvulling zijn op onze organisatie.” Geïnspireerd worden door andere organisaties in hetzelfde gebouw. Met het samenvoegen van de beide organisaties ontstaat er al snel de behoefte en noodzaak voor meer werkplekken. Vanuit dat perspectief kwam Infomedics medio 2019 voor het eerst, onder begeleiding van Spring Real Estate in samenspel met Zuiver Almere, bezichtigen bij Newday Offices Almere. Newday Offices Almere kenmerkt zich als een zeer gunstig gelegen locatie, in de directe nabijheid van het centraal station, tevens ook goed bereikbaar per auto. Daarnaast is het winkelcentrum van Almere op loopafstand. “Wij zochten een locatie in de buurt van het station, waar wij meer onze eigen plek hebben maar nog wel geïnspireerd kunnen worden door andere organisaties in hetzelfde pand. Het shared business concept zoals jullie aanbieden, spreekt ons erg aan. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goed te kunnen laten zien wie Infomedics is. De ruimte die jullie ons geven om onze eigen identiteit ‘in het pand’ te kunnen stoppen is super. Tot slot geeft Newday ons de flexibiliteit om te kunnen groeien als we meer mensen nodig hebben maar ook te kunnen afschalen wanneer nodig.” aldus Infomedics. Eigen identiteit is key voor Infomedics. De bovenste drie etages van de in 2019 geopende Newday Offices Almere, zullen volledig verbouwd gaan worden tot een op maat gemaakt kantoor. Samen met partner Ditt Officemakers zullen wij een kantoor realiseren waarbij de behoeftes en wensen van Infomedics centraal zullen staan. Concentratieruimtes, vergaderzalen, kantoren, kantoortuinen, pantry’s en een ontspanningsruimte op de bovenste etage zijn slechts een kleine greep van wat er gerealiseerd zal gaan worden. Met veel trots kijken wij dan ook uit naar de komst van Infomedics en de toekomst samen met hen.

Fullserviced Newday Offices schot in de roos.

Met de komst van Infomedics eind 2020 is het 7000m2 strekkende gebouw aan de P.J. Oudweg 41 nagenoeg verhuurd. Met de opening medio 2019 nog vers op het netvlies is de groei van de een na jongste locatie van keten Newday Offices in Almere met recht een succes te noemen. Het faciliteren van full serviced kantoren in combinatie met een hoog hospitality niveau lijkt naast onder andere, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, ook in Almere een schot in de roos te zijn. Met inmiddels 10 succesvolle locaties is Newday Offices nog lang niet uitgegroeid. En mede dankzij het vertrouwen van huurders zoals onder andere Infomedics in Almere, zal Newday Offices blijven ontwikkelen en vernieuwen voor haar huurders.

De koffie staat klaar. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid binnen Newday Offices Almere of mogelijk een van onze andere locaties, neem dan gerust contact op met onze leasingmanagers of kom langs. Wees welkom, de koffie staat klaar!