Kantoor op maat voor Vandervoodt, Vermeulen en Veth advocaten bij Newday Offices Rotterdam

07 juni 2022

Met zijn bedrijf Inkassier huurt de heer Veth sinds 2017 kantoorruimte bij Newday Offices in Amsterdam Zuidoost en Rotterdam. In Rotterdam huren zij na twee uitbreidingen, drie kantoorunits op de begane grond en in Amsterdam Zuidoost huren zij een turn-key op de eerste etage. Inkassier is landelijk actief als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Met ruim 120 medewerkers behoren zij tot een van de grootste zelfstandige incassokantoren in Nederland.

Begin vorig jaar maakte de heer Veth een ommezwaai en startte onder strikte voorwaarden óók als parttime advocaat, gespecialiseerd in het vervoerrecht. Hiermee is de heer Veth ’s lands eerste gerechtsdeurwaarder die ook advocaat is. Hiervoor houdt hij praktijk in een zogenoemd voordeurdelerskantoor: Vandervoodt, Vermeulen en Veth advocaten. Vanaf juni gaan zij verhuizen naar Newday Offices in Rotterdam. Daar wordt op de vierde etage een kantoor op maat gecreëerd van ruim 130 m2.

Toen zij zochten naar vervangende kantoorruimte in Rotterdam, was de keuze snel gemaakt. De eerste en beste optie was meteen Newday Offices Rotterdam aan de Marten Meesweg 8-10. Vandervoodt, Vermeulen en Veth advocaten is een typisch Rotterdams advocatenkantoor. “Onze filosofie is helder: duidelijkheid over de wensen en de positie van de opdrachtgever gecombineerd met een flexibele, praktische aanpak van onze advocaten zorgen voor de beste oplossing. Ofwel de Rotterdamse mentaliteit.”

Deze mentaliteit vinden zij ook terug binnen Newday Offices. Een verhuurder met een flexibele en praktische aanpak. Dit uit zich in het meedenken met de huurder, kijken wat past voor beide partijen en snel handelen. De heer Veth geeft aan volledig tevreden te zijn met de service en de faciliteiten bij Newday Offices.

Mocht het advocatenkantoor in de aankomende jaren nog uitbreiding nodig hebben, dan weet de heer Veth dat er binnen Newday Offices altijd een oplossing te vinden is. Ben jij ook op zoek naar een verhuurder die met je meedenkt? Neem contact op met een van onze leasing managers via leasing@newdayoffices.com.