Karin Geskus – Enthousiaste areamanager en gedreven interieur stylist binnen Newday Offices!

13 april 2023

“De betrokkenheid van medewerkers én de sfeer op locatie, vind ik enorm belangrijk!”

De sfeer en styling binnen de Newday locaties is een belangrijk aspect. Zowel voor de huurders, bezoekers als ook voor de medewerkers. Het is het visitekaartje van Newday! Karin werkt hier met veel plezier aan om de juiste ambiance te creëren. Maar daar houdt ze zich niet alleen mee bezig binnen Newday Offices. In dit artikel neemt Karin je graag mee in haar Newday Offices avontuur.

Een aantal jaren geleden ben jij gestart bij Newday Offices, hoe is dit zo gekomen?

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, kwam ik de functie van clubmanager tegen bij Newday Offices (toen nog Atoomclub). Via via heb ik gepolst wat de functie inhield, en diezelfde dag had ik een gesprek. En dat pakte goed uit, want binnen een maand vervulde ik de functie van clubmanager in Amersfoort. Toen Atoomclub een nieuwe locatie in Zwolle opende, wist ik gelijk dat ik betrokken wilde zijn bij het opstarten van de locatie. Dat enthousiasme bleef niet ongezien, want ik kreeg al snel de kans om de volledige locatie van begin af aan operationeel te maken. Na de overname van Atoomclub naar Newday Offices ben ik gestart in mijn huidige rol als areamanager.

Wat doe je nu precies bij Newday Offices?

Ik ben areamanager en interieurstyliste. Van het aanspreekpunt voor de clubmanagers tot aan het afstylen van locaties. Daarbij hoort bijvoorbeeld het bijwonen van vergaderingen over verbouwingen, contact onderhouden met projectinrichters, maar ook het organiseren van events! Een functie met veel diversiteit.

Wat maakt jouw rol binnen Newday Offices zo leuk?

Het is de diversiteit. Areamanager was een niet bestaande functie dus ik kreeg de vrijheid om deze functie mij geheel eigen te maken. Het was vooral belangrijk dat iemand zich bezig ging houden met de clubmanagers. Daar was geen aanspreekpunt voor en nu neem ik dat op me. Er komen veel vragen vanuit de clubmanagers omdat zij het kloppende hart van het bedrijf zijn. Zij zijn onze ogen en oren. Alle vragen vanuit de huurders, of het ontstaan van een bepaalde situatie, komen bij hen terecht. Gezien mijn ervaring als clubmanager kan ik de nieuwe collega’s in deze rol goed onboarden, begeleiden en vertellen wat ze te wachten staan. 

Op dit moment ben ik druk met het organiseren van onze jaarlijkse weekender. 2 dagen met het hele team op pad buiten het werk om. Wat ontzettend leuk is om te doen. En nee, daar laat ik niks over los, het is namelijk elk jaar weer een verrassing voor iedereen. 

Daarbij doe ik ook nog het afstylen van de locaties. Als organisatie wil je eenduidigheid uitstralen en moet elke locatie er mooi en sfeervol uitzien. Daarom koop ik centraal de accessoires in. De sfeer die door de afstyling bepaald wordt, is het visitekaartje voor huurders, bezoekers en eigen medewerkers. En dat moet er fantastisch uitzien! 

“Werken in een hip, sfeervol, trendy pand, wie wil dat nou niet?”

Wat maakt het stylen zo leuk voor jou?

Ik vind het fantastisch om een locatie te af te stylen. Als er bijvoorbeeld na een verbouwing een locatie wordt opgeleverd, dan is er nog geen sfeer aanwezig in het pand. Die breng ik mee door de juiste kleuren, materialen en accessoires te combineren en zo een perfecte sfeer te creëren. Ook maak ik show kantoren en creëer gezellige hoekjes waar onze huurders een telefoontje kunnen plegen of even een kort gesprekje kunnen voeren. Zo ben ik nu bezig met het inrichten van de lifthallen in Utrecht. Elke locatie wordt op eigen wijze gestyled waardoor de ruimtes huiselijker en gezelliger worden. En ik merk dat de medewerkers hier ook enorm blij van worden. Werken in een hip, sfeervol, trendy pand, wie wil dat nou niet?

Waarom past Newday Offices bij jou?

Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met het inwerken van nieuw personeel, ofwel het onboarding proces. En het andere moment zit ik in een meeting over operationele zaken, zoals bestellingen, koffiemachines, printers, etc. En later die week kan ik zomaar bezig zijn met het afstylen van een locatie/verdieping. Kortom: net zo afwisselend en divers als Newday Offices! Newday Offices biedt veel mogelijkheden aan vormen van ruimtes verhuren. En biedt deze ruimtes aan, aan diverse huurders. Newday Offices is hospitality gedreven en dat zit ook in mijn aard. Daarom past Newday Offices bij mij.

Wat maakt je werk zo leuk?

De contacten met de gezellige collega’s, de diversiteit van mijn functie en de prachtige locaties waar gewerkt kan worden. Daarbij zijn er ook een hoop leuke huurders aangesloten bij Newday Offices. Veel daarvan ken ik ook, waardoor het nooit aan een sociaal praatje ontbreekt. Doordat ik aanspreekpunt ben voor de clubmanagers, heb ik ook veel contact met de medewerkers. Naast de zakelijke gesprekken vind ik het ook belangrijk om te weten hoe het met het personeel gaat op privé vlak. En dat zorgt voor een prettige en vertrouwde sfeer.

Wat typeert jou?

Zowel op zakelijk als privé vlak, ben ik enorm toegankelijk, enthousiast, vrolijk, gedreven en spontaan. Ik heb daarbij hart voor de zaak met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel richting Newday Offices. Is het nodig om bij te springen? Dan ben ik er!

Waarin zou je je nog willen ontwikkelen?

Ik ben nu bezig met de cursus Sketchup. Hiermee zou ik graag meer willen gaan doen. Denk aan het adviseren van potentiële huurders over het inrichten van hun kantoor of 3D tekeningen maken. Het lijkt me ook enorm leuk om nog meer betrokken te zijn bij de verbouwingen van de locaties. Denk hierbij aan het bepalen van het interieur. Dus kleuren, meubels, etc. Mijn enthousiasme wordt nog groter als ik hier meer zeggenschap in zou hebben. Mijn liefde voor interieurstyling groeit met de dag!

Waar staat Newday Offices over 5 jaar?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik verwacht dat we dan 80 locaties door heel Nederland hebben, dat alle openstaande functies vervuld zijn en dat we werken met een heel enthousiast en gedreven team om de locaties zo goed mogelijk draaiende te houden.