Karsten International breidt uit binnen Newday Offices Amsterdam West

08 maart 2022

Op de Overschiestraat 63 is Karsten International een van de eerste huurders van Newday Offices Amsterdam West.

Karsten International: full-service partner

Het familiebedrijf is in 2006 na een overname van Trida Bonsai B.V. gestart door Peter Karsten. Karsten International is een import en handelsbedrijf in consumentenproducten voor dagelijksgebruik. De missie is om scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren met als specialiteit non-food producten in persoonlijke verzorging, huishouden, kantoorbehoeften, hobby, reizen, eerste hulp, audiovisueel en gadgets. Als full-service partner voeren zij opdrachten uit van A tot Z: van productontwerp tot aftersales. En met succes!

Newday Offices biedt de juiste kantoorruimte na groei

Na verschillende uitbreidingen werd in maart vorig jaar de internationale handelsfirma Remalux B.V. overgenomen. Door de successen groeit Karsten International uit zijn jasje en wordt het tijd voor uitbreiding van de huidige werkplek. Dit is perfect in te passen binnen Newday Offices Amsterdam West. De begane grond van Newday Offices Amsterdam West is onlangs grondig gerenoveerd en biedt hiermee een prettige en representatieve werkomgeving met een eigentijdse uitstraling.

Onlangs werd de nieuwe huurovereenkomst getekend door Janick Bosch namens Newday Offices en Peter Karsten, eigenaar van Karsten International. Met de verhuur van circa 872 m2 blijft Newday Offices Amsterdam West volledig bezet.