Waarom Newday Offices Apeldoorn de perfecte plek voor jouw kantoor is.

10 december 2020

Midden in het centrum van Apeldoorn, op steenworp afstand van alle gezellige terrassen, goede restaurants en prachtige winkels, is Newday Offices Apeldoorn gevestigd. Behalve optimaal uitgeruste kantoorunits, vind je in dit eigentijdse gebouw een sfeervolle ontmoetingsplek, vergaderruimtes en een geweldig dakterras. Newday Offices Apeldoorn is zowel met de auto als met het OV makkelijk te bereiken. 

Warme en gemoedelijke sfeer.

Sinds 2017 is de locatie, welke midden in het centrum van Apeldoorn ligt, een feit. Een warme en gemoedelijke sfeer kenmerken dit gebouw. Dagelijks ontvangen de Clubmanager van Newday Offices Apeldoorn hun bezoekers voor een heerlijke kop koffie bij de koffiebar, een gezellige lunch in het Newday Café of gewoon voor een praatje voordat de werkdag begint. 

 

Beter een goede buur dan een verre vriend.

Kenmerkend aan de locatie zijn met name haar huurders. Een mix van lokale MKB en Corporates. Vanaf de start is Newday Offices Apeldoorn het centrum voor gedreven en enthousiaste ondernemers. Namen als onder andere De Internet Jongens, Timing, Simone Levie, Webmen, The Well Academy, Fleuren van Veldhuizen Advocaten, zijn onderdeel van de grote groep huurders wie dagelijks hun weg naar de locatie weten te vinden. 

Een prachtig dakterras welke decor biedt voor diverse mogelijkheden. 

Newday Offices Apeldoorn beschikt over een divers aanbod aan kantoorruimten waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Kenmerkend aan dit gebouw zijn de sfeervolle lobby’s op de verschillende etages, welke centraal gelegen zijn tussen de kantoren. Het vijf bouwlagen tellende gebouw heeft op de eerste etage een prachtig dakterras welke met regelmaat decor biedt aan leuke netwerk events of gewoon als gezellig terras dient op een zonnige zomerdag. 

 

“Onze service voor jouw werkplezier!”

 

 

Laat jullie ontzorgen door de Clubmanager van Newday Offices Apeldoorn.

Dagelijks van 08:30 tot 17:00 uur is er een Clubmanager aanwezig om de huurders en hun bezoek te ontvangen en ontzorgen. Als een ware spin in het web hebben zij de rol van Host, Barista, Cateraar en locatie manager. Divers, altijd actief en in beweging, maar zeker paraat voor haar huurders. 

Newday Offices Apeldoorn

 

Van alle gemakken voorzien.

De locatie voorziet in drie full serviced vergaderkamers. Of het nu is voor een brainstorm, een presentatie of een boardmeeting, de ruimtes van Newday Offices Apeldoorn zijn ingericht om jullie het juiste comfort en gemak te bieden. De ruimtes zijn eenvoudig te boeken via ons portal. Kom je er niet uit? Geen probleem, onze Clubmanagers staan maar al te graag voor je klaar om ondersteuning te bieden. Ook als het gaat om het organiseren van de koffie, thee en of lunch. 

Zoveel leuks binnen handbereik.

Midden in het gezellige centrum van Apeldoorn, tegenover het CODA en op steenworp afstand van alle gezellige terrassen, leuke restaurants, Vue Cinema en een paar hele mooie parken. Kortom, zoveel leuks binnen handbereik! Dat is precies wat De ligging van Newday Offices Apeldoorn te bieden heeft. 

Hebben jullie de sleutel van jullie nieuwe kantoor al in ontvangst genomen?

Zijn jullie op zoek naar kantoorruimte vanaf bijvoorbeeld 3 werkplekken of hebben jullie wellicht meer interesse in een wat groter metrage. Op dit moment hebben wij nog enige beschikbaarheid en kunnen we passend bij de zoekvraag het juiste aanbod realiseren. Of het nu gaat om een Turn-key kantoor of toch liever een Kantoorruimte op maat en aan de hand van jullie eigen wensen. 

Gezond en Lekker! Precies zoals de lunch bij Newday Offices Apeldoorn is!

Gezond en Lekker! Precies zoals de lunch bij Newday Offices Apeldoorn is!

Flexibiliteit is key.

Kleine letters houden wij niet zo van bij Newday Offices. Transparantie staat bij ons dan ook voorop. En omdat flexibiliteit key is, hebben wij diverse mogelijkheden betreft de looptijden van onze overeenkomsten. Onder het genot van een kop koffie kijken wij dan ook graag samen met jullie naar de perfecte oplossing. 

Maar er is meer. 

Naast het huren van kantoorruimte is het mogelijk om via ons nog een aantal aanvullende diensten af te nemen, zodat wij jullie maximaal kunnen ontzorgen. Tegen een meerpijs, maken wij jullie kantoor schoon, maar ook is het mogelijk om tegen een speciaal tarief een parkeerabonnement af te nemen bij de naastgelegen Q-Park garage. 

Wees welkom! 

Willen jullie weten hoe wij voor jullie het juiste aanbod kunnen realiseren welke passend is bij de zoekvraag en wensen? Wees welkom om binnen te komen op onze locatie en wij nemen graag de tijd voor jullie, om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben. Jullie kunnen dagelijks binnenlopen tussen 08:30 en 17:00 uur. Onze Clubmanager kan jullie dan ontvangen en voorzien van alle informatie. Wil je liever een afspraak plannen, dan kan dat met een van onze leasingmanagers.

Tot snel!