Marian Mulder nieuwe CEO bij Newday Offices.

11 april 2023

Amsterdam, 6 april 2023 – Newday Offices, heeft vandaag aangekondigd dat Marian Mulder aantreedt als de nieuwe CEO bij Newday Offices. Marian brengt een indrukwekkende staat van dienst met zich mee in de vastgoed- en dienstverlening industrie en zal de verdere groei van Newday Offices leiden.

De nieuwe CEO is afkomstig van MAC3PARK, één van de grotere vastgoedorganisaties op de Nederlandse bedrijvenmarkt, waar zij sinds 2020 directeur was. MAC3PARK is onderdeel van de Breemhaar Groep waar Marian al ruim 17 jaar actief is. In 2005 startte  zij bij het onderdeel Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling en Vastgoed, waar ze als vastgoedadviseur actief was bij onder andere een projectontwikkelaar en Port of Amsterdam. In 2010 richtte zij de businessunit Metafoor Vastgoed en Software op, waar onder haar leiding diverse software tools voor vastgoedorganisaties zijn ontwikkeld, waaronder het snelgroeiende BRIXXonline. Haar vastgoed carrière startte ze in 1999 bij het Rijksvastgoedbedrijf.

De aanstelling van Marian Mulder wordt ondersteund door de investeerder Stadium Capital Partners, vertegenwoordigd door Fred Bunker. “We zijn verheugd samen te werken met Marian en het team van Newday Offices om de strategieën verder te blijven ontwikkelen, het vergroten van onze marktpositie en de groei van het bedrijf voort te zetten en te versnellen”, aldus Bunker. “De expertise en ervaring van Marian in de vastgoed- en dienstverleningsindustrie zijn van grote waarde.”

Met 14 locaties en meer dan 66.000 m²  in Nederland biedt Newday Offices kantoorruimte oplossingen voor bedrijven van elke omvang, variërend van kleine start-ups tot grote multinationals. Het bedrijf is opgericht in 2018 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt, dankzij de focus op kwaliteit en service.

Marian is verheugd om aan de slag te gaan bij Newday Offices en is vastbesloten de organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. “Ik ben onder de indruk van wat Newday Offices tot nu toe heeft bereikt en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team om onze groei te versnellen en onze diensten te verbeteren”, aldus Marian.

De aanstelling van Marian zal per mei 2023 ingaan.

Contactgegevens

Voor meer informatie over Newday Offices of voor interviews, kunt u contact opnemen met Rita de Willigen, +31 20 57 33 859.