Metamorfose voor Newday Offices Amersfoort

03 oktober 2024

De verbouwing van locatie Amersfoort is in volle gang! We staan te popelen om het eindresultaat te laten zien, maar nog belangrijker vinden we het dat deze transformatie soepel verloopt in nauwe samenwerking met onze huurders.

Het sociale hart van ons gebouw, inclusief de receptie, krijgt een flinke opknapbeurt. De vernieuwde uitstraling wordt gerealiseerd door een nieuwe vloer, een moderne balie en stijlvolle meubels. Daarnaast ondergaat de open ruimte, waar de tafels, zitjes en buffettafel staan, een volledige restyling. Hiermee willen we een frisse en uitnodigende sfeer creëren die past bij de uitstraling van Newday Offices.

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat het resultaat fantastisch wordt, kunnen we dit helaas niet zonder enige overlast realiseren. Om het einddoel te bereiken, gaan we letterlijk en figuurlijk door het stof moeten gaan. We doen ons uiterste best om jullie tijdig en volledig te informeren over de werkzaamheden, zodat we de overlast zoveel mogelijk kunnen beperken.

Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, verwachten we dat de werkzaamheden rond 18 oktober klaar zijn.

We kijken enorm uit naar het moment waarop we jullie een volledig vernieuwde werkplek kunnen laten zien. We waarderen alle geduld en begrip enorm, samen zorgen we ervoor dat de verbouwing vlekkeloos verloopt. Heb je vragen of opmerkingen? Spreek onze Club Manager gerust aan.

We kunnen niet wachten om het vernieuwde Newday Offices Amersfoort te openen!