Monopoly bord Almere groot succes!

17 december 2019

Nog geen maand geleden was Newday Offices Almere de trotse host van de lancering van Monopoly Almere. Tijdens dit geslaagde event werd het eerste exemplaar van het beroemde bordspel overhandigd aan burgemeester Franc Weerwind van Almere.

Monopoly bord Almere

Initiatiefnemer van het spel is Soroptimist Club Almere en het spel is mede mogelijk gemaakt door Rabobank als sponsor en verschillende partners waaronder Newday Offices. Het spel bleek een enorm succes; binnen een dag waren de bijna 1500 exemplaren volledig uitverkocht! De opbrengst van het spel komt ten goede aan een educatiefonds voor het Oranjehuis in Almere. Dit is een opvang voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de thuissituatie.

Natuurlijk mogen wij niet ontbreken op het spelbord, want wie wil onze toffe locatie nu niet in zijn bezit krijgen? De bezoekers van het event konden deze dag alvast kennis maken met de representatieve uitstraling en ondernemende atmosfeer bij  Newday Offices Almere. Ben je ook nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze website.