Nepocon, niet te moeilijk denken – wel slim!

25 oktober 2022

Sinds januari 2021 is Nepocon huurder bij Newday Offices in Amersfoort. Zij zijn begonnen in een unit met 3 werkplekken, overgegaan naar een unit met 5 werkplekken en recentelijk hebben zij dat aantal verdubbeld naar 10 werkplekken. Dat nog wel steeds op de vierde verdieping aan de Maanlander 47 in Amersfoort is gevestigd. Hoogste tijd om kennis te maken met de mensen achter Nepocon. Wij spraken met Frank Tijhuis, directeur en oprichter van Nepocon.

In jullie logo is een brug en water te zien, maar wat doen jullie eigenlijk precies?

Nepocon is expert in het leveren van advies bij constructieve civiel- en waterbouwkundige vraagstukken. Van de initiatief-fase tot en met het beheer en onderhoud. Elf jaar geleden is het bedrijf opgericht in Hengelo en momenteel is er een team van 40 enthousiaste ingenieurs aan het werk vanuit Hengelo, Alkmaar en dus ook Amersfoort. Onze klanten zijn overheden en aannemers, verspreid over heel Nederland.

Wat kenmerkt Nepocon?

Wij zijn een ambitieus ingenieursbureau waarin wij voor onze opdrachtgevers het verschil kunnen maken. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en zijn klantgericht. Ons team laat zich het best kenmerken als ambitieus, creatief én nuchter. ‘Elke dag beter!’ is één van onze uitspraken. We gaan tot het uiterste om slimme, creatieve en praktische ontwerpen te maken met de beste mensen en de nieuwste technologieën.

Sluit het Newday Offices concept van het volledig faciliteren hierbij aan?

Ja zeker! Voor ons als organisatie is het erg prettig dat wij facilitair worden ondersteund en ontlast. Newday Offices past bij ons DNA en onze werkwijze, dit vinden wij erg belangrijk. Wij kunnen snel met Newday schakelen en zaken regelen. Ook vinden wij het prettig dat wij in het totaalconcept worden ontlast, maar toch de mogelijkheid hebben om onze eigen identiteit uit te dragen in ons kantoor.

Waar hopen jullie over 2 jaar te staan?

Wij hebben de ambitie om dicht bij onze klanten te zijn en deze zijn verspreid over heel Nederland. Eén van onze doelen is regionale aanwezigheid. Dit om de persoonlijke relaties met onze klanten, onze teamleden en nieuwe medewerkers op te bouwen en te kunnen onderhouden. Sinds kort hebben we ook een team met expertise rondom staalbouw en beweegbare bruggen in huis. Daarnaast hebben we ook de intentie om ons in de regio Zuid- Holland te vestigen en uiteindelijk landelijk dekkend te zijn.

Kan Newday Offices nog iets extra’s bijdragen of toevoegen aan het succes van Nepocon?

Het is een mooi concept met prima faciliteiten en ik zou zeggen; vooral zo doorgaan!