Netwerkborrel, Regiolokaal Zwolle op Newday Offices locatie

12 juli 2024

Donderdag 11 juli organiseerden eigenaressen Nadia & Kimberley van Regiolokaal in samenwerking met Marian een culinaire netwerkborrel bij Newday Offices in Zwolle.

Regiolokaal is een crossmediaal concept speciaal voor ondernemers. Ze zorgen voor een betere naamsbekendheid voor ondernemers binnen de regio, dit doen ze met hun enorme bereik via verschillende media.

“Het is leuk om zo andere mensen te ontmoeten, buiten mijn netwerk om. Dit evenement biedt een fijne mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen.” – Miranda Kruse, Merkstrateeg en Ontwerper bij Kruse beeldende communicatie.

De ondernemers kwamen samen om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken, op een gezellige en efficiënte manier.

“Je kan je hier goed focussen op het gesprek, de akoestiek is prettig. Je ziet direct de extra aandacht die wordt besteed aan de inrichting en decoratie van de ruimte. Ik ben erg welkom ontvangen.” –  Annelies Wassens, VA Assistant bij van DOE Support.

Club Managers Savana en Sally hebben ervoor gezorgd dat alles perfect geregeld was, van de inkopen tot de locatievoorbereidingen. Mede dankzij hun inzet kijken we terug op een mooie bijeenkomst met veel mooie contactmomenten.

Iedereen bedankt voor hun komst!