Newday Apollolaan – alle zintuigen aan het werk!

18 januari 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een Sensorial-campagne lanceren op de Newday Apollolaan. Geur is gekoppeld aan plezier, welzijn, emotie en geheugen. Het is bekend dat geur de emotionele toestand en stemming van mensen kan beïnvloeden. Studies hebben aangetoond dat een aangenaam geurklimaat in kantoorruimtes de productiviteit en het welzijn van werknemers zelfs verhoogt!

Newday werkt samen met MONODOR, een huisparfumbedrijf met een sterke en unieke visie. Door hun innovatieve kamergeurabonnementen was het nog nooit zo eenvoudig om de geurervaring naar kantoorruimtes of huizen te brengen. Elke maand ontvang je een nieuwe kamergeur, gemaakt in Noord-Italië van de beste ingrediënten. De hoogwaardige geuren van Monodor verbeteren de werkplek met hun ‘feel-good’-voordelen, zoals het stimuleren van het moreel, het verlichten van stress en het stimuleren van geest en ziel.

Laat je inspireren door onze geurverhalen. We wensen alle medewerkers en klanten een unieke geurreis!

Deze heerlijke geurtjes vind je bij de koffiebar, zodat je direct aan onze Clubmanager de vragen kan stellen, wanneer je er meer over wilt weten. 

Het product is duurzaam met de fles, kurk en verpakking gemaakt van 100% gerecyclede materialen.