Newday Experience 2020 groot succes!

21 februari 2020

Op verschillende locaties van Newday Offices vond de afgelopen weken de Newday Experience plaats. Al vroeg in de ochtend konden de huurders aanschuiven voor een gezond ontbijt. Gezellig de dag beginnen samen met de medehuurders van Newday Offices. Na een lekker croissantje, yoghurt met muesli en de nodige koppen koffie was het tijd voor het echte werk; de Newday Experience. Hoofdtelefoons werden uitgedeeld door de enthousiaste entertainers van Energy Up. Energy Up is een vitaliteitsbureau gespecialiseerd in het creëren van ervaringen waarbij fun, verbinding en vitaliteit centraal staan.

Massage en polonaise tijdens de Newday Experience

En fun was er zeker! Begon de Newday Experience nog rustig met een zittende meditatie, al snel gingen de handjes de lucht in! Op de vrolijkste beats werd er gedanst, gezongen en polonaise gelopen. Zelfs een massage tijdens de polonaise mocht niet ontbreken. Tussendoor werd er gesquat, gesprongen en moesten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Groepjes werden er gevormd naar kleur van de schoenen, de kleding of het haar. Wie kon er het beste vliegtuig maken was een van de opdrachten.

Ook een moment van bezinning onderdeel van de Newday Experience

Uiteindelijk was het tijd voor de eindontspanning; een moment van bezinning om fris en uitgerust de dag te beginnen. In stilte werd er geluisterd naar de rustgevende klanken van een heuse saxofoniste. Als afsluiting kregen alle deelnemers een energy-shot vol gezonde vitamines. Na afloop van de Newday Experience was er genoeg om over bij te praten tussen de verschillende Newday members en ook werden er veel nieuwe contacten gelegd. De reacties van de huurders waren lovend. “Superleuk”, “Voor herhaling vatbaar” en “Ik voel mij topfit” waren slechts enkele van de enthousiaste reacties. Wil jij ook op een frisse manier je dag beginnen bij Newday Offices? Kom gerust een keer kijken! Mailen kan naar leasing@newdayoffices.com.