Newday Offices blijft bewegen: Amsterdam West locaties vrijwel 100% verhuurd

02 augustus 2021

Thuiswerken is een blijvertje horen we overal. Maar ook het kantoor blijft.

In een andere rol? Hoewel niemand exact kan voorspellen welke functie het kantoor zal houden, worden door het delen en analyseren van data en informatie, de contouren al duidelijk zichtbaar. Newday Offices dat ruim 300 bedrijven huisvest, deelt haar bevindingen.

Zo wordt een kantoor nog meer een plek waar je prettig kan werken en verblijven. Een plek die stimuleert en waar ontmoeten en kennisdelen centraal staan. Met meer informele plekken om even bij te praten, meer meeting rooms en flexplekken, maar ook met afsluitbare ruimten en zogenoemde ‘focus rooms’ voor als er echt geconcentreerd gewerkt moet worden, alleen of met een team.

Maatwerk

Al naar gelang de ontwikkelingen willen bedrijven hun kantoorruimte makkelijk kunnen aanpassen, uitbreiden of inkrimpen. Op de kantoormarkt zijn maatwerk en flexibiliteit dan ook de sleutelfactoren. “Newday Offices ziet de Corona periode als een versneller op het gebied van de noodzaak voor verhuurders tot het leveren van maatwerk kantoorruimte voor bedrijven aangevuld met services die de focus van bedrijven ondersteunt. Maatwerk en services leveren wij al jaren en dat resulteert in positieve verhuurresultaten rondom al onze locatie” aldus Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices. 

Opvallend hierbij is dat Amsterdam al vanaf half mei 2020 als eerste weer dynamiek toonde. Ondernemers gingen aan de bak en namen beslissingen die nog te overzien waren. Bedrijven als RGF Staffing (voormalige USG People), Dexia, Zayo Infrastructure, MRJ. TOM, Red je Pakketje en Nexus Life Sciences kozen ervoor om te verhuizen naar een kantoorlocatie waar je graag wilt samenkomen. Omdat ze op dat moment nog niet ver vooruit konden uitkijken, bood Newday Offices maatwerk wat betreft de looptijd van het huurcontract.

Meegroeien

Voor Pure Functionals en Next Chapter was de situatie weer anders. Door de gerealiseerde groei tijdens de coronacrisis werd de kantoorruimte die het bedrijf al van Newday Offices huurde te klein en hebben beide bedrijven een volledige verdieping gehuurd. Ook hier heeft maatwerk in combinatie met pragmatisch en flexibel handelen geresulteerd in een prachtig nieuw kantoor.   

Omdenken

Als zowel huurder als verhuurder met elkaar mee- en omdenken, kom je ook in onzekere tijden tot goede maatwerkoplossingen. Deze aanpak heeft in de afgelopen periode geleid tot ca. 2.000m² verhuurde kantoorruimte aan de Overschiestraat 63 en 65 in Amsterdam. Daarmee zijn beide Newday Offices locaties zo goed als volledig verhuurd!

Newday Offices

Newday Offices is eigenaar en verhuurder van 14 serviced office locaties in Nederland. We bieden maatwerk in kantooroplossingen, waarbij bedrijven op basis van behoefte kunnen kiezen tussen het huren van bijvoorbeeld een of meerdere ingerichte werkplekken, een kantoor volledig op maat of gebruik van vergaderruimte. Al meer dan 300 bedrijven zijn gevestigd op een van de Newday Offices locaties en waarderen met name het ruime serviceaanbod en de persoonlijke benadering.

Voor meer informatie

Newday Offices

De heer Krijn Hogenbirk
+31 (0)30 230 9230
welcome@newdayoffices.com