Nieuw! Newday Offices breidt uit met locaties in Utrecht en Nieuwegein.

12 januari 2021

Newday Offices, eigenaar en verhuurder van 13 serviced office locaties door heel Nederland, heeft recent de vastgoedobjecten gelegen aan de Van Deventerlaan 30-40 in Utrecht en de Kelvinbaan 40-49 in Nieuwegein aangekocht.

Het vastgoedobject in Utrecht is zeer gunstig gelegen op het business park Papendorp en heeft een oppervlakte van 7.355 m². Het betreft een multi-tenant kantoorobject met onder het object 161 parkeerplaatsen. Newday Offices zal voor haar hospitality gedreven kantoorconcept een grootschalige verbouwing uitvoeren, waardoor de klanten van Newday Offices gebruik kunnen maken van onder andere koffie, lunch, vergader en ontmoetfaciliteiten.

Het vastgoedobject in Nieuwegein is gelegen naast het herontwikkelingsgebied Rijnhuizen en heeft een oppervlakte van 5.662 m². Het betreft een multi-tenant kantoorobject met onder het object 84 parkeerplaatsen. Het gebied biedt kansen om te transformeren van een monofunctioneel werkgebied naar een gemengd, hoogwaardig gebied waar gewoond, gewerkt en gerecreëerd kan worden.

De uitbreiding van de portefeuille past volledig binnen de strategie van Newday Offices: representatieve turn-key kantoorgebouwen voorzien van kwalitatief afgewerkte kantoorunits, werkplekken en vergaderruimtes aangevuld met persoonlijke service.

“In deze bijzondere markt zien wij een toenemende vraag bij gebruikers van kantoorruimte naar hospitality, flexibiliteit en service zodat bedrijven kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Het is voor bedrijven vaak niet mogelijk heel ver vooruit te kijken in deze economische omstandigheden. Daar passen wij ons op aan door het bijvoorbeeld al mogelijk te maken voor één dag op een van onze locaties te komen werken. Dit alles uiteraard in een omgeving die voorzien is van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen tegen Covid-19”, aldus Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices.

De totale portefeuille heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 60.000 m² en betreft in totaal 13 vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam (4), Apeldoorn, Arnhem, Utrecht (2), Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle. Newday Offices is een van de weinige eigenaar-exploitanten van serviced offices in Nederland. Klanten kunnen kiezen tussen het huren van een of meerdere ingerichte werkplekken, een kantoor volledig op maat, vergaderruimtes en ook tussen huurovereenkomsten voor korte of langere periodes. Klanten en bezoekers voelen zich welkom door het ruime service aanbod. Met haar aantrekkelijke prijsstelling biedt Newday Offices een betaalbaar alternatief voor zowel grotere organisaties als lokale klanten.

Als juridisch adviseur was LOYENS & LOEFF N.V. betrokken namens kopers. Als technisch adviseur was Nivab Vastgoedadvies betrokken namens kopers.