Newday Offices Rotterdam, ondernemend en energiek. Huurder 4people aan het woord.

16 augustus 2020

In het hart van het bruisende bedrijvenpark Alexanderpolder, op nog geen 100 meter vanaf het station, is onze locatie Newday Offices Rotterdam gevestigd. “Niet lullen maar poetsen”: daar sluit Newday Offices Rotterdam feilloos op aan. Met veel strak vormgegeven full serviced kantoorunits, een modern vergadercenter, een dynamische sfeer, en een ruim sociaal hart in het centrum van het gebouw. Gastvrij, modern en goed georganiseerd. Of je nu met de trein, metro of auto komt: je bent er zo! In de pauze wandel je direct winkelcentrum Alexandrium in. Kenmerkend aan Newday Offices Rotterdam zijn haar huurders. Stuk voor stuk energieke bedrijven die ieder uitblinken in hun vakgebied. Van start-up tot corporate, je vind ze er allemaal. Een van die bedrijven is 4people en die stellen wij graag aan jullie voor. Wie we zijn en wat we doen.

Wij zijn David, Cindy, Marijn en Diede. Werkzaam bij 4people, een detacheringsbureau gespecialiseerd in de techniek. Op dagelijkse basis maken wij de technische ambities van klanten en professionals waar. Hoe? Onze kracht ligt in het opbouwen van een uitgebreid netwerk. Door onze persoonlijke benadering en kennis van de markt leveren wij maatwerk voor professionals.

Onze opdrachtgevers voorzien wij van de juiste kennis en capaciteit door in hun huid te kruipen. Zodoende begrijpen wij wat er nodig is en kunnen we hun behoefte realiseren, door ze in contact te brengen met de juiste professionals in ons netwerk.

Wat kenmerkt ons als organisatie.

Wij streven er iedere dag naar het meest persoonlijke, technische detacheringsbureau van Nederland te worden. Zo ook op onze vestiging in Rotterdam. We geloven dat de mens de belangrijkste succesfactor is binnen een organisatie en daarom moet de mens altijd centraal staan!

Wat maakte Newday Offices passend voor jullie als locatie om kantoor te huisvesten?

De locatie! Super qua bereikbaarheid (OV en Auto), een ondernemende sfeer en het Alexandrium op loopafstand.

Wat kan Newday Offices bijdragen aan jullie toekomstplannen?

Het blijven faciliteren van ruimtes om kandidaten te spreken en ons voorzien van heerlijke koffie en lunches.

In tijden van corona is er veel veranderd, sommige zaken tijdelijk en andere zaken definitief. Welke invloed heeft het op jullie gehad?

Vrij weinig, bij ons is de business gewoon door blijven lopen. Procedures liepen enige vertraging op, maar dit was al snel bijgetrokken.

Welke doelstellingen hebben jullie voor de komende twee jaar? Ons interne team verder uitbreiden om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast willen we landelijk groeien naar 200 man aan het werk. Hebben wij jullie aandacht weten te pakken en willen jullie meer weten, neem dan gerust een kijkje op de website van 4people. Newday Offices Rotterdam - 4People Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Rotterdam over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Wil je weten wat Newday Offices Rotterdam te bieden heeft voor jouw bedrijf of organisatie, kom dan gerust voor een vrijblijvende rondleiding bij ons binnen of neem contact op met onze leasingmanager Elles Dams.