Newday Offices Utrecht ondergaat metamorfose

12 april 2022

Newday Offices Utrecht is in trek bij nieuwe én bestaande huurders. Het gebouw aan de Atoomweg 50 stond aan de basis van wat nu een portefeuille is geworden met 14 Newday Offices locaties. Eind vorig jaar vond de oplevering plaats van de verbouwing van het gehele sociale hart inclusief de koffiebar en het meeting center. Naast de opgeknapte binnenruimtes kunnen huurders en bezoekers gebruik maken van de sfeervolle binnentuin en het dakterras.

De nieuwe uitstraling is niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen maanden werd er ruim 1200 m2 verhuurd. Lean People, Neo-Mundo en Easy Consultancy zijn nieuw op de Atoomweg en ook verwelkomen wij het team van Voetbalzone.nl. Voetbalzone is met gemiddeld 5 miljoen unieke bezoekers per maand het grootste digitale voetbalplatform van Nederland en wij zijn er trots op dat zij kiezen voor Newday Offices Utrecht.

Naast de nieuwe huurders hebben ook onze bestaande huurders Möbius Business Redesign en Regiozorg NU het vertrouwen in Newday uitgesproken. Zij breiden uit binnen Newday Offices en laatstgenoemde tekende zelfs bij voor een periode van 5 jaar. Dit geldt ook voor de nieuwe huurders Trigion, Chief IT en T&E Personeelsdiensten. Het uitgebreide hospitality pakket, de ruime parkeernorm en de doorgroeimogelijkheden binnen Newday Offices zijn enkele van de pluspunten waardoor de keuze gemaakt is voor Newday Offices Utrecht.

De huurders Regiozorg NU en T&E Personeelsdiensten hebben gekozen voor een kantoor op maat. Newday Offices heeft voor beide huurders de kantoorruimtes laten verbouwen tot een kantoor volledig ingericht naar eigen wens.

Ook geïnteresseerd? Het is bij Newday Offices Utrecht nog mogelijk een kantoor op maat te realiseren van circa 500m2. Ook hebben wij turn-key kantoren beschikbaar variërend van 4 tot 20 werkplekken. Neem contact op met onze leasing manager om de verschillende mogelijkheden te bespreken.