Newday Offices Utrecht Papendorp volledig verhuurd.

01 juni 2022

Het gebouw aan de Van Deventerlaan 30-40 is aangekocht in 2021 en met de recentelijk afgesloten huurtransacties tussen Newday Offices en Tetra Pak, Partner in Pet food en Incentro volledig verhuurd.

De laatste beschikbare kantoorruimte is verhuurd aan Incentro en zij zijn vol vertrouwen een overeenkomst aangegaan met Newday Offices voor 10 jaar. Incentro is een snelgroeiende digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Nederland, Spanje en Afrika. Naar eigen zeggen zijn zij dé strategische partner, de makers van innovatieve transformaties en de bedenkers van unieke klantervaringen. Binnen Newday Offices Utrecht Papendorp gaan zij per 1 augustus circa 1.327 m2 kantoorruimte huren. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de plannen om de ruimte volledig naar eigen wens in te richten.

Ook nieuw in Papendorp zijn de bedrijven Tetra Pak met circa 856 m2 op de tweede etage en Partner in Pet food met circa 484 m2 kantoorruimte op de derde etage. Tetra Pak is een Zweedse multinational en wereldwijd marktleider in kartonnen verpakkingen voor de voedingsindustrie. Partner in Pet Food (PPF) is een innovatief, toonaangevend Europees huisdiervoeder bedrijf dat merk producten voor huisdieren en eigen merk producten voor detailhandelaren produceert.

Waltmann Bedrijfshuisvesting heeft het verhuurproces met Incentro namens Newday Offices begeleid, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. Partijen zijn ook betrokken geweest bij het tot stand komen van de reeds afgesloten huurovereenkomsten.

Newday Offices biedt huurders het zogeheten ‘serviced offices’ concept. Als huurder van Newday Offices kan gebruik worden gemaakt van alle voorzieningen zoals Clubmanagement, een Barista, uitgebreide lunchfaciliteiten en het gebruik van de vergaderruimtes. Bij de verbouwde locatie Utrecht Papendorp kan sinds kort zelfs gebruik worden gemaakt van het hippe dakterras! Daarnaast mogen huurders binnen Newday Offices gebruik maken van de faciliteiten bij de andere locaties.

Dat het concept aanslaat, blijkt niet alleen uit de transacties met nieuwe huurders. Ook bestaande huurders spreken het vertrouwen uit in een toekomst binnen Newday Offices. Zo committeerden Mammoet, Pharmo Institute en Bauhaus Artitech zich weer voor een langjarige periode aan Newday Offices