Newday Offices verhuurt circa 1.200 m² kantoorruimte in Utrecht

30 november 2021

Newday Offices verhuurt circa 1.200 m² kantoorruimte in haar volledig gerenoveerde locaties in Utrecht.

Beide gebouwen zijn onlangs grondig gerenoveerd. In Utrecht Papendorp is vrijwel direct na de acquisitie eind 2020 gestart met de planvorming en integratie van het Newday Offices concept. Met de renovatie van de locatie aan de Atoomweg is een toekomstbestendige omgeving gecreëerd die vergelijkbaar is aan andere Newday Offices locaties en bijdraagt aan het huurdersgenot.

Gedurende de renovatieperiode van beide locaties zijn er diverse nieuwe huurovereenkomsten afgesloten.

Utrecht Atoomweg

Newday Offices heeft drie nieuwe huurovereenkomsten getekend met Ferocia, RegiozorgNU en T&E Personeelsdiensten. Samen goed voor een totale oppervlakte van 712 m² kantoorruimte.

Tijdens de renovatie van de Atoomweg is de locatie tevens efficiënter door o.a. het centraal aanbieden van vergaderruimte in een modern vergadercentrum dat gelegen is op de begane grond. Door deze herverdeling is er momenteel nog ca. 1.200 m² beschikbaar voor de verhuur, van managed offices, geschikt voor 4 personen, tot ca. 500 m² grote kantoorvloeren.

Utrecht Papendorp

Sinds de renovatie van Utrecht Papendorp heeft Newday Offices meerdere nieuwe huurders mogen verwelkomen, waaronder nu ook Partner in Pet Food. Zij hebben ervoor gekozen om hun Nederlandse kantoor te verhuizen van Nijmegen naar Utrecht Papendorp. Newday Offices en Partner in Pet Food zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor een kantoorruimte van ca. 484 m² kantoorruimte. Momenteel is er nog ca. 850 m² kantoorruimte beschikbaar.

Partner in Pet Food is een marktleider in de productie van huisdiervoedingsmiddelen en heeft negen productiefaciliteiten in Europa. Partner in Pet Food levert huisdiervoedingsmiddelen aan meer dan 250 klanten in Europa, waaronder traditionele detailhandelaren, discounters, gespecialiseerde dierenwinkels en online specialisten. Het bedrijf is in 1999 opgericht en telt ondertussen meer dan 1.400 werknemers.

Newday Offices

Newday Offices heeft momenteel 14 locaties in eigendom in Nederland en verhuurd kantoorruimte in een serviced office omgeving. Doordat de volledige portefeuille in-house op operationeel/facilitair, commercieel- en technisch vlak wordt gemanaged is Newday Offices in staat om maatwerk afspraken te maken met haar huurders.