Newday Offices verwelkomt How2Wow in Almere!

18 juli 2023

Wie is How2Wow? Eric Vegers, directeur bij How2Wow, geeft een inkijkje in het bedrijf.

De WOW-methode

How2Wow helpt bedrijven met de unieke WOW-methode. Of het nu gaat om het verbeteren van bedrijfsprocessen, het implementeren van nieuwe software, of het optimaliseren van de IT-dienstverlening; wij hebben de expertise in huis om jouw organisatie te helpen.

Met onze WOW-mix van dienstverlening en softwareoplossingen op maat, bieden we inzicht, oplossing en borging. Hierdoor kunnen organisaties optimaal functioneren.

Wij geloven in onze klanten en willen hen helpen om hun doelen te bereiken. Onze mensen zijn experts in probleemoplossing en procesverbetering, waardoor we onze klanten kunnen ontzorgen van kop tot staart. We verdiepen ons in hen en bieden het antwoord voordat de vraag is gesteld. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun core-business en hun groei versnellen.

Verbinding is belangrijk voor ons, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. We zijn teamspelers, vieren successen en werken samen aan een langdurige relatie.

Waarom Newday Offices

We zijn ontzettend blij om onze intrek te nemen binnen Newday Offices Almere. Als een jonge en groeiende organisatie zijn we op zoek naar een werkomgeving die ons in staat stelt om optimaal te functioneren en ons volledige groeipotentieel te benutten. En dat is precies wat we hebben gevonden bij Newday Offices.

Vanaf het eerste moment dat we hier binnenkwamen, voelden we ons hartelijk welkom. Het persoonlijke contact en de warme sfeer gaven ons meteen een goed gevoel. We waarderen het enorm dat er altijd iemand aanwezig is om ons bezoek te begroeten en dit aan ons door te geven.

Wij streven als groeiende organisatie naar een locatie waar ook uitbreiding mogelijk is. We hopen dat de klik en positiviteit die we momenteel ervaren behouden blijft, en dat we een productieve samenwerking kunnen voortzetten.

Meer informatie: https://how2wow.consulting



Vanuit Newday Offices wensen wij How2Wow heel veel succes en plezier toe met de nieuwe stap. Wij kijken net als hen uit naar een prettige samenwerking en hopen de mooie plannen van groei de komende jaren te faciliteren.