Newday Offices verwelkomt nieuwe huurder Incentro in Utrecht Papendorp!

16 januari 2023

Eind 2022 heeft de digitale dienstverlener Incentro haar intrek genomen binnen Newday Offices Utrecht Papendorp. Incentro huurt in totaal 1.327 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over twee etages, wat tevens de laatst beschikbare vloeren waren in het gebouw.

Wat doet Incentro?

Incentro is een hard groeiende digitale dienstverlener met ruim 450 medewerkers, gevestigd in Nederland, Spanje en Afrika. De slagvaardige IT-consultants duiken in je organisatie, denken twee stappen vooruit en bouwen duurzame oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen én die van de klant. Oftewel: awesome digital solutions.

Wat maakt het voor Incentro zo leuk om een kantoor bij Newday Offices te huren?

In samenwerking met projectinrichter Desque en het eigen bouwteam van Newday Offices heeft Incentro een prachtige kantoorruimte gerealiseerd, waar het de komende jaren verder kan bouwen aan haar doelstellingen. Het is geheel op maat gemaakt en dit gaat volledig in overleg met de huurder. De brainstormsessies, de gesprekken en de uitwerking mag er zijn, want het is geheel naar wens van de huurder. Het ziet er prachtig, fris en vriendelijk uit.

De perfecte match

Direct vanaf de eerste ontmoeting klikte het tussen Incentro en Newday Offices. Daarom was het aangaan van een samenwerking ook de beste en enige optie. Incentro geniet van de voordelen die Newday Offices biedt en kan daardoor op alle vlakken doen waar ze goed in zijn, het beste resultaat behalen voor haar klanten. De rest wordt namelijk geregeld door de medewerkers van Newday Offices. Waar dit toe heeft geleid? Langjarige samenwerking waar beide partijen erg blij mee zijn.

Alle betrokken partners #Desque #Incentro #NewdayOffices #Anneke (Waltmann) #Carlien (Newday Offices) #Dennis (Incentro), bedankt voor de prettige samenwerking!