Nieuwe huurder OneFit vindt ‘basecamp’ bij Newday Offices.

08 januari 2021
In een tijd als deze is flexibiliteit belangrijker dan ooit tevoren. Flexibiliteit om te kunnen groeien en krimpen wanneer gewenst. Voor een huurder is het hebben van een clubhuis in de essentie niet veranderd, maar is flexibiliteit een op zichzelf staande pijler geworden waaraan een kantoor moet kunnen voldoen. Een waar wij vanuit Newday Offices dan ook aan kunnen voldoen.
Of het nu gaat om een flexibele werkplek in abonnementsvorm in het sociale hart of een kantoor op maat waarbij de basis een vast metrage is met de essentiële onderdelen daarin verwerkt, met daaromheen een flexibele schil.
 
Onze huurders kiezen vanuit dat oogpunt dan ook bewust voor ons. Een van onze nieuwste huurders in Amsterdam Zuid aan de Apollolaan 151 is één van Nederlands snelst groeiende organisaties, welke zich volledig richt op sport en gezondheid. Maak kennis met OneFit en lees onder andere waarom zij hebben gekozen voor Newday Offices. En hoe de formule van Newday Offices bij kan dragen aan de visie van OneFit. Voor deze gelegenheid spraken wij met Managing Director Edouard Leeuwenburg. 
 
Wat doen we en wie we zijn.
Wij zijn OneFit: het nummer 1 sportplatform van Nederland. Wij geven Nederlanders toegang tot een netwerk van de meest diverse workouts en inspirerende trainers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je plezier kunt halen uit een actieve, gezonde en gebalanceerde levensststijl: de Sweat and Joy lifestyle.
 
Wat ons kenmerkt.
Een wereld waarin iedereen plezier heeft in sport. Sportief, energiek en ondernemend.
 
Daarom past Newday Offices bij OneFit.
Een prachtig gebouw op een super mooie locatie en omringd door inspirerende bedrijven en mensen. Hier kunnen wij verder bouwen aan het grootste sportplatform van Nederland. 
 

“De kantoren van Newday Offices zijn een strategisch voordeel voor onze ambitie.” – Managing Director Edouard Leeuwenburg

 
Wat kan Newday Offices bijdragen aan de toekomstplannen van OneFit.
Onze vaste stek, basecamp, waarbinnen we flexibel kunnen groeien. Ook al zijn we de nr.1 van Nederland, we hebben lang nog niet heel Nederland als klant.  
De vele kantoren van Newday Offices zijn daarom een strategisch voordeel voor onze ambitie.
 
Hoe wij terugkijken op 2020 en welke invloed dit heeft op onze toekomst.
Sportief en flexibel als we al waren is dit nog eens extra op de proef gesteld. We zijn nu echt topfit en klaar voor de toekomst met het meest flexibele maandelijkse sportabonnement van Nederland. Nu ook met online lessen, om in te spelen op een lockdown en onze members altijd en overal de toegang te geven tot sport. 
 
Waar OneFit staat over twee jaar. 
Actief in alle grote steden van Nederland en een verdubbeling van ons klantenbestand. 
 
Tot slot een tof cadeau van OneFit! 
Voor alle Newday Offices mede huurders: benieuwd wat sport met je team of personeel doet? Neem eens contact met ons op. We maken graag een mooie aanbieding voor jullie als mede huurders.  Fitte werknemers (in lichaam en geest) werken beter, zijn minder vaak ziek en leveren een substantieel grotere bijdrage aan je bedrijfsresultaat.
 
Onlangs heeft OneFit in samenwerking met Heineken een te gekke actie gelanceerd, lees er alles over en nog veel meer, op hun website
 
Is flexibiliteit en maatwerk voor jouw organisatie ook van belang. Zie je de cultuur op kantoor veranderen door een blend met thuiswerken, maar weet jij net als wij, hoe belangrijk de kracht van het hebben van een kantoor is. Wij denken graag mee met jullie wensen en behoeften om samen tot een juiste kantooroplossing te komen. 
 
Voor informatie kunnen jullie terecht bij onze leasingmanagers
 
Tot snel, de koffie staat klaar!