Opening Newday Amsterdam Zuid

31 januari 2020

Opzwepende saxofoonmuziek en een glas bubbels bij binnenkomst op het openingsfeest van Newday Amsterdam Zuid. Leasingmanagers Jannick en Elles zijn druk in de weer met rondleidingen want iedereen is nieuwsgierig naar de gloednieuwe locatie. Bij het klinken van de glazen hoor je regelmatig: “Hoe lekker zou het zijn om hier zelf te kunnen werken”. De reacties zijn dan ook enorm positief en enthousiast.

Welkom bij Newday Amsterdam Zuid

Volgens Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices, draait alles bij Newday om energie en het behouden van focus. Energie, focus en omgeving zijn cruciaal voor het resultaat. Deze kernwaarden zijn wederom het uitgangspunt geweest van de nieuwste locatie aan de Apollolaan 151, welke in samenwerking met Ditt Officemakers is gerealiseerd in de afgelopen maanden. Het resultaat is er een waar wij enorm trots op zijn.

Gezond eten maakt je dag nog beter

Om de huurders van het eerste uur in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het vertrouwen in Newday Offices, verzorgde huiscateraar EetLokaal ,onder leiding van Wietse Keeren, een geweldige en vooral gezonde 5-gangen lunch.

Iedereen welkom

“Een geslaagde opening, bruisend van energie, precies zoals ons concept bedoeld is. Wie nieuwsgierig is, willen we uitnodigen om eens te komen kijken. We geven graag een rondleiding onder het genot van een heerlijk kopje koffie van onze eigen barista; ook als niet-huurder ben je gewoon welkom”.

Alles wat je nodig hebt op een waanzinnige locatie.

Newday Offices Amsterdam Zuid,  Apollolaan 151, is de tiende en nieuwste vestiging van Newday Offices. Boek een rondleiding bij een van onze leasingmanagers als je wilt komen kijken wat Newday Offices voor jou kan betekenen.

Wij zorgen dat de koffie klaar staat!