Maak kennis met Jannick, onze COO bij Newday Offices!

10 oktober 2024

Jannick vierde op één oktober zijn 5-jarige jubileum bij Newday Offices. Met zijn achtergrond in vastgoed en de horeca heeft Jannick een perfecte mix van hospitality én commercieel inzicht. Hij zorgt ervoor dat ons personeel dagelijks topkwaliteit levert in lijn met de Newday-visie.

Jannick is de drijvende kracht achter de dagelijkse operatie en commerciële deals. Of het nu gaat om nieuwe producten of het creëren van een inspirerende werkomgeving, hij zet zich 100% in om voor onze huurders een plek te creëren waar ze graag naartoe komen. Mensen een productieve en bovenal leuke dag op kantoor bezorgen, iedere dag weer – dat is zijn visie.

Buiten werk is Jannick altijd in beweging: voetbal, padel, golf en sinds kort ook vader! En ja, hij is vaak onderweg met de telefoon in de hand (of handsfree achter het stuur), want hij houdt van sociale contacten en blijft altijd in touch met onze huurders.

Bij Newday Offices draait alles om sfeer en kwaliteit, en Jannick zorgt ervoor dat het voor iedereen een plezier is om bij ons te werken. Dit geldt voor alle huurders maar ook voor de medewerkers van Newday Offices.