Shirley Grobbe – Onze enthousiaste clubmanager in Rotterdam

17 mei 2022

“Aan mij de taak om de huurders in de watten te leggen!”

Ruim drie jaar geleden is Shirley gestart als clubmanager bij Newday Offices Rotterdam. Inmiddels is zij een vast gezicht voor de huurders en ze weten haar goed te vinden. Ze is een kei in het oplossen wanneer huurders bij haar komen met een probleem. En dat doet ze met veel plezier.

Vertel Shirley, hoe ben je bij Newday terecht gekomen?

Ik was werkzaam bij een deurwaarder in het pand van Newday Offices Rotterdam. Ik liep dus elke dag langs de receptie en maakte vaak een praatje met de toenmalige clubmanager. Ik merkte dat haar rol mijn interesse trok. Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gezegd, dat ze bij gebrek aan handjes, me zeker mochten bellen! En voor ik het wist was ik aangenomen.

Wat sprak je aan in de rol van clubmanager?

Naast de interactie die ik zocht, wilde ik ook diversiteit in mijn werk. Ik ben barista, host én clubmanager in een. Aan ons de taak om de huurders in de watten te leggen. En dat kan alleen met de juiste servicegerichtheid! Ik verzorg rondleidingen voor potentiële huurders, als er een lampje vervangen moet worden of een garagedeur die niet meer werkt, dan ga ik dit oplossen, kortom: vraag het me en ik los het op! Geen dag is hetzelfde, er gebeurt altijd wat en ik verveel me dus nooit. Dat maakt mijn baan zo leuk.

Wat typeert jou in je rol als clubmanager?

Inmiddels heb ik veel kennis in huis. Ik blijf altijd rustig, iedereen kan alles vragen. In oplossingen denken is mijn kracht. Ik ben enorm betrokken bij de locatie en het voelt ook echt als mijn eigen ‘winkel’. En dat straal ik ook uit.

Waarin wil je jezelf nog ontwikkelen?

Ik heb al mooie werkervaringen op mijn naam staan. Gezien mijn leeftijd (54) heb ik al veel uitdagingen aangepakt en doorlopen. Maar in deze functie lijkt het me fantastisch om een nog betere barista te worden! Verder geniet ik van mijn baan, doe ik wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Newday Rotterdam is voor mij de plek waar ik mijn capaciteiten met veel plezier kan inzetten.