Sneak preview – verbouwing Newday Offices Arnhem

01 mei 2023

Nadat vorig jaar de 4e etage van Newday Offices Arnhem volledig is verbouwd, wordt nu voor en in samenwerking met huurder COPPA de 3e etage verbouwd.

Begin maart is door ons eigen technische team, onder leiding van Carlien van de Burgwal, gestart met het verbouwen van de volledige 3e etage van de Jansbuitensingel 30 in Arnhem. COPPA, huurder binnen Newday Offices Arnhem en Apeldoorn, gaat de twee bestaande kantoren samenvoegen in Arnhem. Hiervoor is een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 550 vierkante meter kantoorruimte op de 3e etage.

COPPA, expert in inkoopdienstverlening en onder meer door haar Hospitality Group ook gespecialiseerd in facility & hospitality management, huisvesting branding en community building, heeft samen met het technische team van Newday Offices een zeer duurzaam ontwerp gerealiseerd. Onder meer door hergebruik van scheidingswanden, glazen elementen, plafonds en vloerbedekking wordt naar maximale duurzaamheid gestreefd. Meer informatie over deze verbouwing volgt later.

Met het sluiten van deze nieuwe overeenkomst met COPPA is Newday Offices Arnhem volledig verhuurd. Heb je toch interesse in het huren van een kantoorruimte? Neem gerust contact op, er komen geregeld kantoren beschikbaar voor verhuur.