Vacature Assistent Controller bij Newday Offices

28 mei 2021

De uitdaging
Newday Offices is een actieve vastgoedbelegger en zoekt een zelfstandig Assistent Controller als uitbreiding op haar finance team. Jij organiseert de volledige financiële administratie, assisteert bij de maand- en kwartaalafsluiting en zorgt ervoor dat alles juist en tijdig in de boeken komt. Daarnaast kun je in de toekomst een belangrijke rol spelen in het verder optimaliseren van financiële processen en systemen. Je rapporteert direct aan de finance controller. Ook assisteer je hem bij diverse rapportages en business cases.

De organisatie
Onze opdrachtgever, Newday Offices, is een jonge, groeiende vastgoedonderneming. Verdeeld over 14 locaties huisvesten zij meer dan 300 bedrijven. Wij zoeken een professional met energie en daadkracht die deze organisatie gaat ondersteunen in de groei. De organisatie straalt ambitie en gedrevenheid uit en dit spreekt jou ook aan.

Krijn Hogenbirk (CEO) “Een locatie in alle grote steden in Nederland is het doel..”

Newday Offices biedt “full serviced” kantoren en werkplekken in Nederland. Het concept full serviced betekent dat er een representatief kantoor aangeboden wordt, dat van alle gemakken is voorzien, inclusief een centrale receptie, vergaderruimtes, koffie, thee, wifi, etc. Op alle locaties is een clubmanager aanwezig waar je voor allerhande zaken terecht kunt. Ook de lunch wordt op de Newday locaties verzorgt.

De functie
Het betreft een informele organisatie met ambitie waarin jij ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om mee te denken. Als assistent (financial) controller houd jij je bezig met de financiële administratie van de organisatie. Denk hierbij aan:

  • Zelfstandig verzorgen van de inkoopadministratie, beheren van het inkoopproces en openstaande posten monitoren;
  • Controleren van de bankmutaties en bijdragen in het betalingsproces;
  • Binnen het team uitvoering geven aan de verkoopfacturatie;
  • Controleren en bewaken van de financiële mutaties en indien nodig het verwerken van correcties;
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en klanten op administratief gebied;
  • Het maken van ad-hoc financiële analyses en indien gewenst informatie verstrekken uit de financiële informatie aan het team;
  • Het leveren van een bijdrage aan de periodieke rapportages;
  • Het uitvoeren van alle overige uit de functie voortvloeiende werkzaamheden, zoals het archiveren van financiële brondocumentatie;

Voor wie
Wat breng jij mee voor een succesvolle en plezierige invulling van deze bijzondere functie?
Jij haalt plezier uit het juist en tijdig verwerken van gegevens. Verder ben je accuraat en communicatief vaardig. Tevens beschik je over een afgeronde HBO opleiding in economische richting en beheers je goed de Engelse en Nederlandse taal zowel in woord als schrift.

Je bent gevorderd Excel gebruiker. Je kunt dan denken aan ALS/SOM, draaitabellen en verticaal zoeken. Bij voorkeur heb je ervaring met Exact online, Sales Force en Basecone. 

Voorwaarden

Het betreft een uitdagende functie voor 36 – 40 uur met verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en toekomstperspectief. Er heerst een open en informele werksfeer met korte lijnen.

Het bruto maandinkomen bedraagt € 3.500, tot € 4.000,-  per maand.

De standplaats is Amsterdam en thuiswerken of op één van de locaties van Newday Offices is mogelijk.

Solliciteren
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Jan Smith van www.talentincontrol.nl. Ik ben nieuwsgierig naar jou. Bel mij daarom voor meer informatie op 06-54301205 of mail direct je CV naar: [email protected]