Waarom Newday Offices Amersfoort bij Van der Hilst past.

07 juli 2020

Landelijk en flexibel kunnen werken, maar wel in combinatie met het hebben van een vast ‘honk’. Van der Hilst, bestaande uit een team van enthousiaste professionals, heeft zo’n ‘honk’ bij Newday Offices Amersfoort. Vanuit daar begeleiden zij al 46 jaar communicatieprofessionals. Wat Van der Hilst kenmerkt is het enthousiasme waarmee zij zich dagelijks inzetten en hun werkzaamheden uitvoeren. Een unieke energie die ook bijdraagt aan de algehele sfeer binnen Newday Offices Amersfoort.

Onder leiding van directeur Simone Dorreboom begeleiden zij dagelijks tal van professionals op het gebied van communicatie. Samen met haar team en het netwerk aan externe adviseurs, docenten, trainers en coaches, hebben zij de taak om ervoor te zorgen dat communicatieprofessionals voortdurend hun meerwaarde laten zien en daarmee van belang blijven. In onderstaand interview vertelt Simone over haar bedrijf, de missie die zij hebben en waarom zij er destijds voor gekozen hebben om hun kantoor van maar liefst 260 m2 te huisvesten bij Newday Offices Amersfoort.  

Wat we doen Van der Hilst begeleidt al 46 jaar communicatieprofessionals in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in alle fases van hun loopbaan. Daarmee helpen we hen, hun organisaties én het communicatievak een stap verder. Dat doen we met ons team van medewerkers en een groot netwerk aan externe adviseurs, docenten, trainers en coaches. Allemaal met ervaring in en enthousiasme voor het communicatievak. Wij weten als geen ander voor welke kansen en uitdagingen communicatieprofessionals staan. Deze kennis zorgt voor een passend en actueel opleidings- trainings- en begeleidingsaanbod: open inschrijving en in-company.

Wie we zijn

Van der Hilst bestaat uit een hecht en enthousiast team van vaste medewerkers en een groot netwerk van docenten, trainers, mentoren, coaches, adviseurs, beoordelaars en opdrachtenmakers. Onze les- en trainingsbijeenkomsten vinden door heel Nederland plaats maar we zien Newday Offices Amersfoort wel écht als ons Hilst honk. Mensen komen er graag en voelen zich thuis.

Wat ons kenmerkt

Klanten omschrijven ons als open, persoonlijk, energiek, enthousiast, ambitieus en eerlijk. En dat is mooi: want dat is precies wat we willen zijn.

Daarom past Newday Offices Amersfoort bij Van der Hilst

De eerste kennismaking klopte direct: persoonlijke benadering met een energieke uitstraling. We voelden ons direct thuis. En dat was precies wat we wilden: een werkplek die past bij wat we als bedrijf willen uitstralen. Met Newday Offices (toen nog Atoomclub) hadden we direct een goede match.

Wat kan Newday Offices Amersfoort toevoegen

Ook bij Van der Hilst werken we door de Coronacrisis vaker vanuit huis. Dat gaat prima en biedt zeker voordelen. Zo hebben we een stuk minder reistijd en daardoor meer tijd privé. Maar we hebben elkaar tijdens de periode van de intelligente lockdown ook enorm gemist. Ik denk dat het thuiswerken blijft en dat werken op kantoor niet meer zozeer om het werken gaat maar veel meer om het ontmoeten van je collega’s. Daarin kan Newday Offices haar huurders zeker helpen. Denk aan meer ontmoetingsplekken en wellicht minder werkplekken.

Van der Hilst over twee jaar

Iedereen communiceert maar niet iedereen die communiceert beheerst het vak. Daar komen communicatieprofessionals om de hoek kijken. De afgelopen maanden hebben we met elkaar gezien en vooral gemerkt hoe belangrijk goede en vooral duidelijke communicatie is. Communicatieprofessionals kwamen met o.a. zorgverleners in het lijstje van vitale beroepen te staan. Het is wat mij betreft de taak voor mij en Van der Hilst om ervoor te zorgen dat communicatieprofessionals voortdurend hun meerwaarde laten zien en daarmee van belang blijven.

Wat Van der Hilst voor jou zou kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden die Van der Hilst te bieden heeft voor jou als professional of voor jouw organisatie? Neem dan hier een kijkje op hun website.  

Ook voor jouw bedrijf heeft Newday Offices Amersfoort kantoorruimtes, passend bij jouw wensen. Newday Offices Amersfoort is direct gelegen aan de afrit van de A1. Deze locatie is naast de ligging ook uniek wegens de energieke en ondernemende sfeer die er heerst in het gebouw.  Dagelijks ontvangen de Clubmanagers van Newday Offices Amersfoort de huurders en hun bezoek en voorzien ze graag van een kopje koffie of thee. De locatie is voorzien van een sfeervol Newday Café, een premium vergadercenter en een koffiebar.

De medehuurders op deze locatie bestaan uit een blend van mkb en corporate. Op de tweede etage van het gebouw zijn er nog een aantal fullserviced kantoren beschikbaar vanaf 3 werkplekken. Wil je ook een keer Newday Offices Amersfoort bezichtigen? Neem dan contact op met onze leasingmanager.