Volop beweging binnen vernieuwd Newday Offices Arnhem

14 maart 2022

Eind 2020 werd de begane grond van Newday Offices Arnhem al volledig verbouwd en omgetoverd tot een ruimte met een prachtige entree, hippe koffiebar/lunch café en representatieve vergaderruimtes en werkplekken. Daarnaast is de lifthal voorzien van nieuwe verlichting en worden de karakteristieke houten Newday elementen aangebracht.

Nu is het de beurt aan de vierde etage. Daar is op dit moment de verbouwing in volle gang. Er wordt gewerkt aan een nieuw kantoor voor huurder Solarfields. Vanwege de aanhoudende groei van het bedrijf gaan zij uitbreiden. Op basis van het Programma van Eisen bouwt Newday hier een op maat gemaakt kantoor voor ze. Hetzelfde geldt voor Sociëteit Vastgoed. Ook zij kiezen binnen Newday Offices voor een turn-key kantoor op maat. De oplevering staat voor begin april gepland.

Daarnaast mogen wij de komende periode verschillende nieuwe huurders verwelkomen binnen Newday Offices Arnhem. Voor Timing Personeelsdiensten B.V. wordt de Jansbuitensingel in het centrum van Arnhem alweer de vijfde Newday locatie waar zij actief zijn. Ook Van Uffelen Design en Consultancy, SIS Media, Vivens Begeleiding en Milieubeheer Nederland B.V. kiezen voor Newday Offices Arnhem, waardoor het gebouw weer nagenoeg volledig is verhuurd.

Op de 3e etage zijn nog diverse full-service kantoorruimten beschikbaar, variërend van 25 m2 tot 200 m2, en van 3 tot 20 werkplekken. Neem gerust contact op met de Clubmanager om de mogelijkheden te bespreken.