Waarom Hästens voor Newday heeft gekozen

06 april 2021

Waarom Hästens voor Newday heeft gekozen

Hästens Bed International BV is het moederbedrijf van alle Hästens-bedrijven in de wereld die Hästens-bedden verkopen aan distributeurs en consumenten. In een interview vertellen ze waarom Hästens Bed International BV kiest voor een kantoorruimte bij Newday Offices Amsterdam Zuid.

Ter introductie: wie is Hästens Beds International BV en wat doen jullie?

Hästens Beds International BV is het moederbedrijf van alle Hästens-bedrijven in de wereld. Binnen onze bedrijvengroep richten we ons erop om alle klanten van Hästens de best mogelijke ervaring en klantreis te bieden.

Tegenwoordig betekent dit dat we veel investeren in Hästens Digital Transformation. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bieden we digitale ondersteuning aan alle Hästens Stores die het Hästens Retail System installeren, evenals ondersteuning voor alle andere interne en externe digitale projecten die we nu uitvoeren. Daarnaast bieden we op kantoor ook typische moedermaatschappij diensten aan, zoals Group Controlling, Group Consolidation, Accounting services en Treasury management.

Wat is jullie visie?

We willen van de wereld een betere plek maken. Onze belangrijkste bijdrage daaraan is om meer mensen beter te laten slapen. Alle bedden die we verkopen, worden daarom geproduceerd in onze Dream-fabriek in Köping – een plek waar we bedden produceren zonder compromissen, met vakmanschap en plezier, waardoor alle Hästens-klanten in de wereld vele nachten van de beste nachtrust krijgen.

Wat maakte Newday geschikt als kantoorlocatie?

We waren op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte in een professionele omgeving om onze activiteiten in Amsterdam uit te breiden dus de keuze om voor Newday-kantoorruimte te gaan toen we die zagen, lag voor de hand.

Misschien een brutale vraag, maar hoe draagt Newday Offices bij aan jullie toekomstplannen?

We houden van de flexibiliteit die Newday Offices biedt om de kantoorruimte te laten groeien als ons bedrijf groeit. Net als de luxe vergaderruimtes waarvan we gebruik willen maken zodra de Covid-pandemie afneemt. We houden gewoon van het serviceniveau dat Newday ons tot nu toe heeft laten zien – we voelen ons zeer welkom en gesteund – waardoor we ons volledig op ons bedrijf kunnen concentreren.

Wat willen jullie de komende 2 jaar bereiken?

Op het kantoor in Amsterdam verwachten we onze Digital Support-functie verder te laten groeien, aangezien dit de belangrijkste motor zal zijn voor het toekomstige succes en de sterke groei van Hästens in de wereld.