Tof kantoor in
Utrecht voor een
Financieel Adviesbureau

Brochure aanvragen

Ben jij die financieel dienstverlener in Utrecht met groeiambities? Bij Newday hebben we dé kantoorruimte voor jouw bedrijf beschikbaar. Goed bereikbaar en onlangs compleet gerenoveerd. Kom jij met jouw klanten bij Newday Utrecht aanschuiven.

Kantoor op maat,
hoe werkt dat?

Op basis van jullie wensen en behoeften is het mogelijk om een eigen ultiem kantoor, in zelf gekozen clubkleuren te realiseren. Bij Newday Offices bieden wij de mogelijkheid om een kantoor op maat te realiseren. Dit wordt gepresenteerd in een 3D ontwerp. Samen met onze bouwpartners en inhouse technische team, begeleiden wij het verdere proces van A tot Z. Wij faciliteren vanaf de eerste schets en nemen jullie daar in mee.

Serviced offices

Maar er is nog meer! Newday Offices gaat verder dan alleen faciliteren tijdens de realisatie van jullie unieke locatie. Dit is slechts nog maar het begin. Werken in een sfeervol Newday Café, meetings organiseren in een modern afgewerkt vergadercenter, genieten van een lekkere lunch of de dag starten met een heerlijk kopje koffie. Bij Newday Offices vind je het allemaal!

Kunnen wij je
verder helpen?