Tof kantoor in
Utrecht voor een
Zorg Dienstverlener

Brochure aanvragen

Zijn jullie de zorginstelling die met zorg vanuit Utrecht wil opereren? Bij Newday hebben we dé kantoorruimte voor jouw bedrijf beschikbaar. Goed bereikbaar en onlangs compleet gerenoveerd. Kom jij met jouw klanten bij Newday Utrecht aanschuiven?

In het centraal gelegen Utrecht heeft Newday Offices een locatie langs de A2. Hier vind je drie sfeervol vormgegeven etages met full serviced werkplekken. Hier komen iedere dag meer dan 30 bedrijven samen om te werken, te vergaderen, te netwerken én om lekker te ontspannen tijdens een heerlijke lunch of borrel. De 10 vergaderruimtes zijn optimaal gefaciliteerd en kosteloos te boeken via onze app. Het Clubmanagement bij Newday Offices Utrecht is er op ingericht om jullie te ontzorgen. “Jullie ondernemen, wij doen de rest!”.a

Kantoor op maat,
hoe werkt dat?

Op basis van jullie wensen en behoeften is het mogelijk om een eigen ultiem kantoor, in zelf gekozen clubkleuren te realiseren. Bij Newday Offices bieden wij de mogelijkheid om een kantoor op maat te realiseren. Samen met onze bouwpartners en inhouse technische team, begeleiden wij het proces van A tot Z. Wij faciliteren jullie al vanaf de eerste schets.

Serviced offices

Maar er is nog meer! Newday Offices gaat verder dan alleen faciliteren tijdens de realisatie van jullie unieke locatie. Dit is slechts nog maar het begin. Werken in een sfeervol Newday Café, meetings organiseren in een modern afgewerkt vergadercenter, genieten van een lekkere lunch of de dag starten met een heerlijk kopje koffie. Bij Newday Offices vind je het allemaal!

Kunnen wij je
verder helpen?