Haal alles uit je werkdag bij
Newday Offices Arnhem

Newday Offices Arnhem

  • Perfect bereikbaar vanaf de A50
  • 87 parkeerplaatsen
  • Een Clubmanager voor al je vragen
  • Verse sappen, gezonde lunch, super lekkere koffie
  • Op loopafstand van station Arnhem Centraal
  • Heerlijk bij alle parken gelegen
  • Goede en hippe horeca in de buurt

 

 

Aan de bruisende Jansbuitensingel, midden in het stadcentrum, vind je Newday Arnhem. Naast perfect uitgeruste werkplekken, vind je hier vergaderruimtes, loungeplekken en overlegboots die je gratis kunt gebruiken. In het hart van het gebouw is een gezellige lunch- en ontmoetingsplek ingericht, waar je terecht kunt voor gezonde en lekkere broodjes en verse sappen. Ook voor een bak goede koffie kun je hier de hele dag even binnenlopen.

Neem contact op
Persoonlijke service

Persoonlijke
service

Persoonlijke
service

Michelle Kiburg is jouw rots in de branding bij Newday Offices Arnhem. Ze beantwoordt al je vragen, ze legt je uit hoe je via onze app een vergaderruimte boekt en ze staat altijd klaar om jouw gasten met een grote glimlach te ontvangen.

Vers & Gezond

Vers &
Gezond

Vers &
Gezond

In de lunchruimte van Newyday Arnhem schuif je aan voor een lekkere en gezonde hap, voor een vers sapje en voor een ontspannen gesprekje met een van de vele andere ondernemers in het gebouw. Wil je een klant uitnodigen voor een lunch buiten de deur? Dan sta je binnen drie stappen tussen de leukste restaurants van Arnhem.

Energieke werkplekken

Energieke
werkplekken

Energieke
werkplekken

Net als al onze locaties, beschikt Newday Offices Arnhem over een representatieve entree en strak ingerichte werkplekken rondom een centrale ontmoetingsplek. Een vergaderzaal boeken? In onze app kies je zelf de ruimte die aansluit bij jouw wensen – formeel, informeel, groot of klein – en boek je de ruimte direct. Hier betaal je niets extra’s voor. Op andere locaties vergader je 5 x 2 uur per maand gratis, daarna met 50% korting.

Heldere tarieven

Heldere
tarieven

Heldere
tarieven

Scherpe en heldere tarieven: dat is voor iedereen fijn. Daarom rekenen wij voor een standaard unit een standaard bedrag. Liever een op maat gemaakte unit? Geen probleem. We leveren maatwerk, op basis van een langjarig huurcontract. Duidelijke afspraken dus, en vriendelijke prijzen. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Ovvice wordt Newday Offices

Iedere nieuwe dag biedt kansen om dingen anders en beter te doen. Daarom gaan Atoomclub en Ovvice samen verder onder de nieuwe naam Newday Offices, Serviced People. Zo zorgen we dat alle huurders nog meer uit hun werkdag kunnen halen. Elke dag. Meer weten? Bel met Jeroen van Eck via 06 24 14 55 24 of stuur een mailtje.

Ook in Almere kun je nu echt lekker werken

Newday Almere Vanaf April 2019 geopend

Quotes

Hans Warnaar

Media Value
Newday Offices is voor mij een flexibele en aangename kantooroplossing voorzien van alle gewenste faciliteiten en gemakken met een positieve vibe.

Rob Aalders

CEO Rob Aalders Coaching
Ik heb voor Newday Offices gekozen omdat hier een mooie combinatie van zakelijkheid en huiselijke gezelligheid is.

Rick Kuijpers

COO Flexpower Europe
Naast de leuke mensen en de mooie faciliteiten biedt Newday Offices ook het allerbelangrijkste: Heerlijke koffie om je dag te beginnen.

Joost Riphagen

CEO Door Training & Coaching
Ieder kantoorpand bestaat uit stenen, bij NEWDAY zijn het de mensen die het maken.

Bart de Cloe

Kieboom Training & Coaching
Omdat dit pand van niemand helemaal is, is het van ons allemaal.

Niels van Renselaar

CEO Codely
Newday geeft mij de ruimte en dynamiek die ik zoek als ondernemer. Goed bereikbaar voor mijn klanten. Fijne omgeving om te werken én te groeien.

Eelke Arjaans

Co founder Bookya
Bookya kiest voor Newday Almere omdat het zich uitstekend kan identificeren met de vernieuwende, creatieve en transparante visie die het uitstraalt in alle voegen.

Arjan Ribbe

Founder HUNT. Amsterdam
Newday Offices is de meest klantvriendelijke kantoorformule van Europa.

Mattijs Kaak

Partner DITT Officemakers
Newday Offices, eindelijk eens een echt vernieuwend en verfrissend kantoorconcept. Ze hebben mij in ieder geval helemaal overtuigd!

News Alle berichten >

07 apr 2019

Bureauyoga!

De kans dat je echt je hersens hoort kraken, is niet heel groot. Maar er zijn genoeg andere onderdelen die kunnen kraken als je je eens...
Lees verder

Je Clubmanager op maandag t/m donderdag

Michelle Kiburg

“Ik ben graag het visitekaartje van Newday Offices Arnhem met een spontane, toegankelijke en een no-nonsense mentaliteit. Op mijn persoonlijke en gedreven manier draag ik bij aan Newday-formule.”

Laat hier een berichtje achter, dan neem ik snel contact met je op. Ik ben tijdens kantooruren natuurlijk ook altijd te bellen of whatsappen via 06 53 92 53 52.

Een keer komen kijken?

Dat kan natuurlijk! We leiden je graag rond op een van onze locaties. En natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen die je hebt over onze locaties, onze dienstverlening en de alle mogelijkheden. Laat hier een berichtje achter, dan neemt een van onze Clubmanagers snel contact met je op.