Hospitality en tevredenheid van de huurders staat voorop bij leasingmanager Tom Blokzijl!

16 augustus 2023

Tom is nog niet zo lang in dienst bij Newday Offices, maar weet heel goed wat belangrijk is voor de (toekomstige) huurders. Benieuwd naar Tom, zijn werkervaring en zijn eerste periode bij Newday Offices? Hij vertelt het je graag in dit artikel. 

Hoe ben jij bij Newday Offices terecht gekomen?

Voordat ik hier terecht kwam heb ik eerst een eigen onderneming gehad. Drie jaar zat ik in de merchandise voor events. Vervolgens ben ik overgestapt naar de horeca waar ik 1,5 jaar leidinggevende ben geweest. Maar toen kwam corona dus hield het horeca leven even op door de lockdown. Maar stil zitten was geen optie, dus ben ik bij een commerciële corona teststraat begonnen als regiomanager. In een jaar tijd heb ik vestigingen van 6 locaties naar 56 locaties laten groeien! Ik was verantwoordelijk voor de locaties, tot aan het huren en inbouwen van panden, personeel trainen en de locaties draaiende houden. Dat heb ik 2 jaar met veel plezier gedaan en toen veranderde de wereld weer. Corona ‘verdween’ langzaam en de wereld ging weer ‘open’. In die periode was ik druk aan het bedenken wat ik nu precies wilde. Sales en operationele zaken liggen mij. Ik heb niet voor niets verschillende locaties onder mij gehad. Dus daarom twijfelde ik ook niet toen ik via een vriend werd benaderd voor Newday Offices, als leasing manager. Ik leverde mijn cv aan, werd gebeld door Jannick Bosch en er volgde 4 leuke gesprekken intern. Inmiddels ben ik 2 maanden werkzaam bij Newday Offices en heb het onwijs naar mijn zin.

Wat sprak je aan in de functieomschrijving

Door de combinatie van wat ik heb gedaan in mijn verleden, zoals een eigen onderneming, horeca en leidinggeven, werd ik enthousiast over Newday Offices. Daar draait het namelijk om hospitality en het tevreden houden van de huurders. Dus ik zorg er nu voor dat er een warm welkom is voor iedere (nieuwe) huurder, en dat alle afspraken soepel verlopen. Ik weet inmiddels door mijn ervaring om goed met mensen om te gaan. 

Wat maakt voor jou de functie van leasing manager zo leuk en interessant? 

Voor mij is het een uitdaging om mijn commerciële vaardigheden in de praktijk te brengen. Dus het vinden van meer huurders voor dit mooie concept. Ik sta achter het verhaal wat Newday Offices wil uitstralen en aanbieden en daar krijg ik heel veel energie van!

Waarom past Newday Offices bij jou?

Newday Offices doet er alles aan om met het hospitality concept onderscheidend te zijn. En alle medewerkers zijn daar onderdeel van. Het is mooi te zien dat het een club van mensen is, waar hard gewerkt wordt en iedereen streeft naar hetzelfde doel. Hospitality, tevredenheid, service, en dat alles voor onze huurders. En dat is ook waar ik blij van word. Daarom past het zo goed bij me. 

Hoe zouden je collega’s en de huurders je omschrijven?

Ik werk natuurlijk nog niet zo lang bij Newday Offices, maar ik denk dat ik sociaal erg vaardig ben en ook houd ik van gezelligheid. Dus vraag een collega, dan weten we of dit overeenkomt. 😉

Wat is een van je grote uitdagingen geweest de afgelopen periode?

Er zijn de afgelopen 2 maanden dat ik hier werkzaam ben wel meerdere uitdagingen geweest. Denk aan een passend voorstel voor kandidaten als het gaat om grotere oppervlaktes (hele verdieping) maar ook het opbouwen en onderhouden van contacten. Niet alleen met nieuwe huurders maar ook met bestaande huurders en partners waar we mee samen werken. Dus een professionele band opbouwen is van belang. Graag wil ik in korte tijd iedere huurder en collega kennen van de 14 locaties. Omdat het goed is om te weten wie waar zit en dat ze mij ook weten te vinden als dat nodig is. 

Waarin zou je jezelf nog willen ontwikkelen?

Vooral meer focus op de huurders van Newday Offices. Ik wil graag weten wie ze zijn. Wat hun visie is en hoe Newday Offices daaraan kan bijdragen. Maar ook het investeren in clubmanagers mag niet ontbreken. Ik vind een leuke en professionele sfeer op een locatie erg belangrijk. Dus het is mooi dat je zowel huurders als eigen personeel een hand kan geven bij binnenkomst en weet wie er allemaal in het pand zitten.

Hoe omschrijf je je functie aan andere?

Mijn omgeving zegt echt letterlijk: Tom is een makelaar! Zelf omschrijf ik het als een soort accountmanager. Je hebt namelijk je eigen bestand met je eigen kandidaten en dat volg je op. Maar als ze eenmaal huurder zijn dan begint het pas echt voor Newday Offices. Want juist die ‘nazorg’ en behoud van de huurder is ontzettend belangrijk. Tevredenheid en een goede band creëren is waar ik elke dag voor ga. 

Wat doet Newday Offices anders dan de concurrent?

Naast het feit dat het persoonlijke contact centraal staat, bedienen wij de kandidaten, huurders en medewerkers met een kleine groep. Er zijn 2 collega’s verantwoordelijk voor Finance, er is natuurlijk een CEO, COO en er zitten 2 managers op de leasing afdeling. Dus het persoonlijke wordt hierdoor ook benadrukt. Want als er problemen zijn, dan kan iemand direct contact met ons opnemen. En andersom. 

Meer weten over de leasing afdeling? Of wil je kennis maken? Laat het me weten en neem contact met me op.